Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Vacature van Voltys Recruitment & Executive Search, locatie Bergen op Zoom.

Wat Ga Je doen?:

Onze opdrachtgever levert producten en totaaloplossingen op het gebied van automation, machine veiligheid. Het aanzienlijke productassortiment van onze opdrachtgever houdt zowel rekening met alle relevante standaardoplossingen als ook met de specifieke eisen van de afzonderlijke branches. Naast positie- en processensoren behoren ook sensoren voor motion control en veiligheidstechniek tot het programma. Ook bieden ze producten voor industriële beeldverwerking en communicatie, alsmede identificatiesystemen en systemen voor mobiele machines.

Als Account Manager bouw je samen met je collega’s de verkoop verder uit bij bestaande en nieuwe klanten. Daarnaast beheer een eigen klantenportefeuille en ontwikkel je activiteiten bij bestaande en nieuwe relaties. Je denkt met de klant mee en geeft voorstellen die aansluiten bij de behoeftes van de klant. Je bent een echte “sparringspartner” voor jouw relaties. Je pleegt actief acquisitie naar nieuwe klanten. Je verwerft en onderhoud je kennis van producten en dienst voortdurend. Vanzelfsprekend ben je als Account Manager verantwoordelijk voor het monitoren van de omzetverwachting en omzetontwikkeling. Je stemt deze af op de doelstellingen en capaciteiten van de organisatie.

Wij Vragen

Je bent een creatieve, ambitieuze en betrouwbare partner voor je klanten. Door je commerciële drive en inlevingsvermogen weet je zowel nieuwe als bestaande klanten aan je te binden. Daarnaast ben je op de hoogte van de marktontwikkelingen, je ziet kansen en verzilvert deze en houd bij of de resultaten overeenkomen met de gestelde doelen. Je vergroot de zichtbaarheid van het bedrijf in de markt door persoonlijk contact en vergroot het klantenbestand en omzet.
 • Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau
 • Affiniteit met industriële automatisering en verdelerbouw
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke technische verkoopfunctie
 • Klant-, service- en oplossingsgericht en creatief
 • Doorzettingsvermogen en stressbestendig
 • Communicatief vaardig
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Koude acquisitie is een uitdaging
 • Jij gaat door het vuur voor je klanten wat resulteert in het uiterst betrokken en deskundig bedienen van onze klanten
 • Affiniteit met techniek
 • Kennis van de Engelse en Duitse taal

Wij Bieden

Een zeer dynamische baan met ruimte voor je eigen inbreng. Je wordt onderdeel van een resultaatgerichte, informele en platte organisatie. Je krijgt bij ons de vraag hoe je van jouw baan de leukste baan van de wereld kunt maken. Hard werken en plezier zijn even belangrijk. Je kunt rekenen op een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geraakt?

Voor deze vacature is Guido Lamet het 1e aanspreekpunt, hij doet voor deze procedure de volledige HR ondersteuning. Voor vragen kun je direct bellen met Guido 06-49491349. Graag ontvangen we jouw cv bij voorkeur per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...