Accountmanager Internationaal

PlayFountain

View: 131

Update day: 07-05-2023

Location: Soest Utrecht

Category: Sales Other

Industry: Events Services

Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

De afgelopen 7 jaar hebben we een uniek product ontwikkeld, de mobiele speelfontein. Een aantal patenten beschermen dit intellectuele eigendom. In september presenteerden we de PlayFountain op een beurs te Barcelona. In maart gaan we naar Dubai. De markt reageert uitermate enthousiast. We hebben je hulp nodig om de sales aan te pakken. In deze internationale salesfunctie ga je onze PlayFountain verder in de Europese markt zetten. Jij verkoopt een product met een hoge attractie en entertainment waarde, hoe leuk is dat! Interesse? Lees dan verder.

DE FUNCTIE

De afgelopen jaren hebben wij veel tijd, energie en aandacht gestoken in de ontwikkeling van onze PlayFountain. Een innovatief en toch ook wel complex staaltje techniek. We hebben ons product en merk verder ontwikkelt en de verkoop gaat goed. Dit betekent dat we ons team uitbreiden en de functie van Internationaal accountmanager is ontstaan. Iemand die naast de verkoop van de fontein ook zijn toegevoegde waarde biedt aan het ontwikkelen van onze organisatie. Wij willen met jouw hulp in staat zijn om met een doordacht en gestructureerd salesplan de groei verder uit te bouwen.

Sales is op dit moment verdeeld over meerdere afdelingen. Zo wordt het verkocht door ons zusterbedrijf Ice-World International en is onze eigenaar van zowel PlayFountain als Ice-World ook een drijvende kracht in de verkoop. Daarnaast hebben we agenten die de fontein wereldwijd op de kaart zetten. We willen de verkoop in Europa door laten pakken door een gedreven en ervaren accountmanager die met ons mee wil groeien in zowel de organisatie als in zijn eigen ambitie.

Er liggen kansen door heel Europa en de focus ligt nog niet vast, want ook het opzetten van dit plan behoort tot jouw acties. Dat maakt deze functie nog veelzijdiger en uitdagender. Sales van A tot Z, zowel het opzetten van de sales, maken van het plan (met jouw collega’s natuurlijk) en de uiteindelijke verkoop. Ook in het implementatietraject kun je jouw rol pakken, want hoe fijn is het om dit proces te kunnen volgen van verkoop tot de uiteindelijke kant en klare fontein.

WAT WIJ VRAGEN

PlayFountain is complex en innovatief op technisch gebied, waardoor een technische achtergrond handig is. Enerzijds heb je het met de klant over de meerwaarde en hoe onze PlayFountain zorgt voor nog meer blije bezoekers van hun plein of recreatiepark. Anderzijds zit je aan tafel met de technische manager hoe de werking, koppeling en implementatie van ons product eruit kan zien. Onze klanten variëren van pretparken, malls, dorpspleinen tot andere plekken waar je graag in je vrije tijd bent. Het is niet per se een must om eenzelfde ervaring te hebben, maar een beetje snappen hoe het er in deze vrijetijd business aan toe gaat is wel handig.

  • HBO werk en denkniveau;
  • Ervaring in een salesrol en de ambitie om dit verder uit te bouwen bij een bedrijf in een groeimarkt;
  • Handige salescompetenties zoals doorzettingsvermogen, resultaatgericht, sociaal, slim en gezellig;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal;
  • Ervaring met bedrijven in de vrijetijd business of technische producten & processen is een pré, maar herken jij je in bovenstaand en heb je een passie voor sales ben je van harte welkom voor een bak koffie.

WAT WIJ BIE​​DEN?

In de rol van accountmanager internationaal bij PlayFountain krijg je een dynamische functie met veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Je komt te werken in een internationaal en gezond bedrijf waar kwaliteit, betrouwbaarheid en samenwerken centraal staan. Ook zijn er volop mogelijkheden om je nieuwe functie zelf verder vorm te geven. Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden

  • Een fulltime functie met een salaris tussen de 4000 en 5600 (32 uur bespreekbaar);
  • Plan behaald? Dan staat er een bonus tegenover;
  • Je wordt voorzien van een auto, laptop en telefoon;
  • Mogelijkheid tot hybride & flexibel werken;
  • Een jonge, enthousiaste groep met de passie en drive om de PlayFountain wereldwijd op de kaart te zetten.

WIE WIJ ZIJN?

We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan een heel mooi product, de PlayFountain en vanaf nu groeien we door. We zijn op dit moment met een klein team en we zijn gewend om met het team ervoor te zorgen dat alles gedaan wordt. Schouders eronder, samenwerken en gezelligheid dat typeert ons toch wel het beste.

VRAGEN OF SOLLICITEREN?

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! Solliciteren is eenvoudig, laat je cv achter en wij nemen contact met jou op.

Wil je eerst meer weten of gewoon telefonisch solliciteren? Neem dan contact op met Sandra Bruurmijn 06-40895134

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...