Accountmanager

BAZALT GROEP

View: 82

Update day: 30-01-2023

Location: Den Haag Zuid-Holland

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

Werken bij de Bazalt Groep betekent werken bij een sterk maatschappelijk betrokken organisatie, met ambities en een resultaatgerichte aanpak. Wij ondersteunen en versterken schoolteams, teams uit de kinderopvang, pedagogisch medewerkers, leraren, (jonge)leerlingen, ouders, besturen en jagen vernieuwing aan.

Hier staan wij voor:

Bazalt Groep werkt aan de kwaliteit van het onderwijs met training, coaching, advies en educatieve uitgaven. Wij geloven in de kracht van de (voor) school als lerende gemeenschap: een plek waar kinderen zich voortdurend ontwikkelen, met hulp van begeleiders die zich voortdurend ontwikkelen. Onze adviseurs werken in heel Nederland voor scholen in het basis, voortgezet en middelbaar onderwijs en op kinderdagverblijven, kindcentra en peuteropvang. Samen maken wij ons sterk voor de optimale ontwikkeling van ieder kind en voor goed onderwijs.

Wat ga jij doen?

Jouw takenpakket is veelzijdig. Je bent verantwoordelijk voor een portefeuille met een mix van klanten in het primair en voortgezet onderwijs. Die verantwoordelijkheid loopt van klantsignaal tot opdracht, van uitvoering tot facturering, evaluatie en uiteindelijke borging. Hierbij monitor je de resultaten die we bereiken met onze dienstverlening en activiteiten uit ons producten- en dienstenportfolio. Daarnaast adviseer en begeleid je de onderwijsadviseurs met het relatiebeheer en heb je regelmatig overleg met de Bazalt Groep brede kennisgroepen en teammanagers. Je reist regelmatig naar onze vestiging Den Haag voor collegiaal overleg.


Je hebt aantoonbaar kennis van het onderwijs en daardoor sensitief voor vragen van (potentiële) klanten. Je weet wat hun visie en doel is, weet waar zij naartoe willen en grijpt elke kans aan om ze optimaal van dienst te zijn en te verbinden aan de Bazalt Groep. Je speelt in op de behoefte van de klant door continu te werken aan het up-to-date houden van je kennis. Kennis van de klant, van onze producten, diensten, de trends en ontwikkelingen in de markt. Hierdoor ben je in staat om de vertaalslag te maken tussen de vraag van onze klanten en ons aanbod.

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met de marktdynamiek van het onderwijs;
 • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring, bij voorkeur in een rol als accountmanager of relatiemanager;
 • Je hebt kennis, ervaring en vaardigheden op het gebied van offertes en aanbestedingen;
 • Je bent een enthousiaste en overtuigende gesprekspartner;
 • Je voelt je betrokken bij het belang van goed onderwijs;
 • Je hebt bij voorkeur kennis van het Zeeuwse onderwijsveld.

Dit neem jij ook mee:

 • Ondernemerschap: jij ziet kansen in de markt voor bestaande en nieuwe producten/diensten en weet deze te vertalen naar concrete opdrachten halen.
 • Klantgerichtheid: jij verplaatst je in de klant waardoor je vlot en efficiënt kunt inspelen op de specifieke behoefte en langdurige klantrelaties op te bouwen.
 • Resultaatgerichtheid: Je richt je op het daadwerkelijk realiseren van beoogde resultaten, en geeft niet op totdat deze doelen bereikt zijn.
 • Lef en Pro-activiteit: je onderneemt actie uit eigen beweging en durft verantwoorde risico’s te nemen. Hierbij heb je oog voor het maatschappelijk belang van de organisatie.

Dit bieden wij:

Een uitdagende functie in een team met bevlogen en ervaren collega’s die de belangen van de klant altijd voorop stellen. Een afwisselende werkomgeving, gericht op professionaliteit en ontwikkeling, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en waarin je een bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van de organisatie.De functie is ingeschaald in schaal 12 conform de CAO Onderwijsadviesbureaus (het maximum van schaal 12 voor een fulltimer is € 5.900,- op basis van een 36-urige werkweek). Daarnaast hebben we een flexibel pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Johan Keimpema, manager Verkoop via 06 14 34 37 05 of stuur een mail naar werkenbij@bazaltgroep.nl. Past deze functie bij jou? Mail dan je sollicitatiebrief, voorzien van een motivatie en CV naar werkenbij@bazaltgroep.nl met als onderwerp: Sollicitatie Accountmanager.


We zien je reactie graag uiterlijk 20 januari 2023 tegemoet.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...