Accountmanager

Enginear

View: 101

Update day: 31-10-2023

Location: Gouda Zuid-Holland

Category: Sales

Industry: Staffing Recruiting Human Resources Services

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wat ga je doen?

Dagelijks heb je veel contact met de jonge ingenieurs die wij verder helpen in hun carrière: technische studenten en starters. Met hen voer je adviesgesprekken om erachter te komen wat voor baan er bij ze past en begeleidt ze bij het vinden van een passende (bij)baan! Dit laatste betekent dat je bij iedere stap in het sollicitatietraject betrokken bent en adviseert: van de oriëntatie tot en met het keuzemoment en de start. Je speelt dus een grote rol bij het maken van serieuze stappen in de loopbaan van de jonge ingenieurs.

Naast het contact met de jonge ingenieurs heb je ook contact met bedrijven en overheden waar Enginear mee samenwerkt. Als accountmanager is het jouw hoofdtaak deze relaties te onderhouden, uit te breiden en te verdiepen. Daarnaast werk je natuurlijk ook mee aan de groei van de bedrijven door het vinden van de juiste match met een jonge ingenieur. Gedeeltelijk maak je gebruik van het bestaande netwerk van Enginear, maar je mag ook veel koppen koffie gaan drinken bij nieuwe bedrijven! Dit maakt de functie heel divers, iedere week is weer totaal anders dan de vorige.

Na de bemiddeling begeleid je als accountmanager je eigen medewerkers en begeleid je ze naar een vast dienstverband bij de opdrachtgever. Je voert evaluatiegesprekken, adviseert bij loopbaanvraagstukken, voert ontwikkelgesprekken en lost problemen op. Ook zorg je voor de juiste soft-skills trainingen voor je medewerkers.

Over Enginear

Enginear is een arbeidsbemiddelingsbureau. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een klein team. Wij werken dagelijks naar één doel: jonge ingenieurs aan het denken zetten, verbinden met de markt en zelf de keuze helpen maken wat voor hen de beste start van hun carrière is. Als hecht team werken we samen op een informele manier.

Wat vragen wij van jou?

Je bent zelfstartend, nieuwsgierig, luistert goed en commercieel. Je hebt een hbo- of wo- diploma op zak. Je vindt het leuk om relaties op te bouwen en staat open voor groeien in een dynamische omgeving. Daarnaast woon je op bereisbare afstand van één van onze kantoren in Gouda, Utrecht of Deventer.

Wat bieden wij jou?

Bij Enginear doen we het écht anders. Door ons unieke model werken wij toe naar een duurzame match. Deze rol is daarom ook uitstekend geschikt wanneer je al in de arbeidsbemiddeling werkt maar op zoek bent naar meer inhoud in je baan en werkomgeving. Ook als je meer verantwoordelijkheden en ontwikkeling zoekt kunnen wij die je bieden. Nog geen of minder werkervaring? Dan leiden we je graag op tot volwaardig accountmanager!

Daarnaast bieden we je:

  • Een voor jou op maat gemaakt opleidingsprogramma inclusief persoonlijke coaching en trainingen;
  • Altijd goede en gemotiveerde kandidaten die exclusief met Enginear samenwerken;
  • De vrijheid om het op je eigen manier te doen; resultaat telt en wij sturen niet op KPI’s;
  • Een leaseauto, een mobiele telefoon en een laptop zodat je flexibel kunt werken. Bijvoorbeeld thuis en op onze andere vestigingen;
  • Een informele sfeer: borrels, uitjes, activiteiten, jaarlijks een weekend weg, etc;
  • Werken bij een Great Place to Work;
  • Een collectieve bonusstructuur. Ieder kwartaal ontvang je bij het behalen van de target €400,- bruto bonus o.b.v. een fulltime dienstverband. Je mag hier ook extra vakantiedagen of cursussen van kopen;
  • Een individuele bonus op basis van je resultaten, dit kan oplopen tot meerdere maandsalarissen per jaar;
  • De salarisrange van deze rol ligt tussen de €2700 - €4300 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband. Dit is afhankelijk van het aantal jaar werkervaring. Het salaris is op basis van een medior. Groei jij in je rol? Dan groeit je salaris bij Enginear flink mee.

Enthousiast geworden of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Arjan de Graaf of solliciteer direct!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 15-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...