Accountmanager (Junior)

Aputure Europe

View: 103

Location: Almere Flevoland

Category: Other

Industry:

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

(This job advertisement is in Dutch because Aputure Europe is based in the Netherlands.)

Snelgroeiend internationaal bedrijf zoekt personeel

Kom jij werken bij Amgreat Europe BV – het Europese hoofdkantoor van Aputure Imaging Industries Ltd. waaronder de merken Aputure, Amaran en Deity Microphones vallen? Als snelgroeiende internationale organisatie breidt ons dealernetwerk op rap tempo uit. Door die flinke groei zijn wij op zoek naar een (Junior) Accountmanager die ons Salesteam komt versterken. Ben jij geïnteresseerd in de wereld van video/film, licht en geluid – en wil je deel uitmaken van een snelgroeiende internationale organisatie – dan zijn wij wellicht op zoek naar jou.

Wat kun je verwachten van deze baan?

Als (Junior) Accountmanager ga jij binnen heel Europa contacten met ons alsmaar uitbreidende dealernetwerk onderhouden. Veel van deze dealers willen up to date blijven over de nieuwe producten van Aputure, Amaran en Deity Microphones en daarom ga jij on- en offline dealertrainingen geven. Ook ben jij de persoon die dealers ondersteunt tijdens lokale shows en events. En ook als we zelf met onze merken op een nationale of internationale beurs staan, ben jij van de partij. Verder ga je proactief aan de slag met aftersales activiteiten, en signaleer je marktontwikkelingen alvorens er adequaat op in te spelen. Dit alles doe je met een grote mate van eigen inbreng.

Goed om te weten:Omdat je veelal met internationale dealers te maken hebt, is het van belang dat je (in ieder geval) in het Engels uit de voeten kunt (schrijven en spreken). Daarnaast nemen wij graag iemand in dienst die fulltime voor Amgreat Europe BV aan de slag kan. En hoewel wij momenteel deels thuiswerken, zien we onze collega’s in de nabije toekomst graag weer samenkomen op kantoor. Ons kantoor bevindt zich in Almere, langs de A6.

Wat zijn de functie-eisen?

> Minimaal een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4. (Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een achtergrond in Accountmanagement of Media & Vormgeving).

> Hbo werk- en denkniveau.

> Engels in woord en geschrift. (Dit is echt een must.)

> Kundig met Microsoft Office.

> Affiniteit met video/film, licht en geluid. (Een pré.)

> Ondernemend en commercieel ingesteld.

> Klantvriendelijk en empathisch.

> Enthousiaste en positieve houding.

> Flexibel en stressbestendig.

> Zelfstandig, maar kan ook goed samenwerken in teamverband.

> Creatief kunnen zijn als het nodig is.

> Verantwoordelijkheid durven nemen.

> En je leert graag nieuwe dingen.

Benieuwd of we een match zijn? We zien je cv en motivatie graag tegemoet!

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...