Loading ...

Job content

Ben jij communicatief vaardig en ben je tevens juridisch onderlegd? Wil jij samen met een team vak kundige specialisten werken aan het beste resultaat binnen complexere incassozaken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als administratief juridisch medewerker heb jij veel telefonisch contact met zowel opdrachtgevers, schuldenaars maar ook gerechtsdeurwaarders en bemiddelende instanties. Als er door een opdrachtgever een incasseringsvraagstuk binnenkomt met de opdracht dat hij betaald moet worden door schuldenaar, is het aan jouw de taak om dit proces binnen goede banen te leiden. Zo maak je betaalafspraken en werk je de betalingsregelingen uit in het dossier. Je schakelt hierbij indien nodig collega gerechtsdeurwaarders in als gevolg van juridische stappen. Daarnaast zorg je ervoor dat de dossiers up-to-date zijn, maak je exploten op en beantwoord je binnenkomende vragen van debiteuren, opdrachtgevers en derden.

Wat vragen wij van jou?
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau. Je bent overtuigend en communicatief sterk. Daarnaast ben je in staat om zorgvuldig en onder druk te werken. Het zou mooi zijn als je juridische ervaring hebt en weet hoe je exploten moet maken. Natuurlijk is er de mogelijkheid om dit te leren. Wel is het belangrijk dat je de Nederlandse taal kundig bent in woord en geschrift.

Wij bieden
Een mooie functie met diverse werkzaamheden en uitdagingen binnen een dynamisch en ambitieuze organisatie. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden. Op de werkvloer heerst een prettig en informele werksfeer en last but not least een mooi marktconform salaris.

Solliciteren
Sollicitaties kun je per email sturen naar kbos@hanzelandpd.nl ter attentie van Karsten Bos. Wil je meer informatie over de vacature kan je contact zoeken met Karsten Bos op nummer 06-10787010 (tot 21.00 uur bereikbaar)

Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...