Salary: € 2.403 - € 3.302 per maand

Loading ...

Job content

1 jaar met uitzicht op verlenging Wil jij deel uit maken van een professioneel en efficiënt team? Als administratief medewerker op ons laboratorium krijg je de kans om je administratieve talenten in te zetten voor een breed scala aan taken en werkzaamheden. Samen met het team zorg jij ervoor dat het primaire werkproces binnen de afdeling soepel verloopt. Word onderdeel van onze missie!

Je taken en verantwoordelijkheden als administratief medewerker binnen het laboratorium Genoomdiagnostiek zijn:
 • In ontvangst nemen en controleren van patiëntmateriaal.
 • Registreren van patiëntmateriaal en onderzoeken in de patiënt registratiesystemen.
 • Mail en post verwerken.
 • Coördineren van het telefoonverkeer.
 • Ondersteuning bieden aan de stafleden en analisten op de afdeling.
 • Werken volgens vaststaande protocollen, (veiligheid) voorschriften en handleidingen (ISO 15189).
Alle medewerkers in ons team rouleren in alle taken en werkzaamheden, binnen het secretariaat en bij de monsterontvangst. Er wordt binnen ons team gewerkt met een weekrooster. Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.403 en € 3.302 (schaal 6) op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc. De afdeling Genetica bestaat uit drie secties: Genoomdiagnostiek, Klinische genetica en Genoomonderzoek. De sectie Klinische genetica voert onder andere poliklinische consulten en diagnostiek van erfelijke ziekten uit. De onderzoeksgroepen verrichten baanbrekend onderzoek naar de relatie tussen genen en ziekten, in het bijzonder kanker, doofheid, blindheid, verstandelijke beperking en aangeboren afwijkingen. De drie secties werken op allerlei niveaus samen om optimale patiëntenzorg te leveren.

Genoomdiagnostiek is een vakgebied dat sterk in ontwikkeling is. Dankzij het Humane Genoomproject is er steeds meer bekend over de oorzaak van erfelijke aandoeningen bij de mens. Ons streven is om nieuwe diagnostische mogelijkheden snel te implementeren. De patiëntenzorg die we bieden is van een hoog niveau. Kwaliteit en service staan voorop.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega’s vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega met een afgeronde opleiding op minimaal mbo 4-niveau, zoals bijvoorbeeld Doktersassistent, Medisch secretaresse of Office management support specialist.

Omdat jij klantgericht werkt staat het belang van de patiënt centraal in alles wat je doet. Dit vraagt om een flexibele en proactieve instelling en het vermogen om snel te schakelen en je aan te passen aan veranderende omstandigheden en wensen van de patiënt. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, waardoor je efficiënt en verstaanbaar communiceert.

Daarnaast werk je nauwkeurig en productief, of je nu alleen werkt of in een team samenwerkt. Jij weet hoe je feedback op een constructieve manier moet geven en ontvangen, wat bijdraagt aan een gezonde en positieve werkomgeving. Heb je nog vragen? Neem contact op met Elaine Peters, coördinator secretariaat of met Martine van Zweeden, operationeel hoofd Genetica via (024) 361 37 99.

Is solliciteren nog een stap te ver, maar ben jij wel benieuwd wat het betekent om in deze functie te werken bij het Radboudumc? Neem dan ter oriëntatie eens contact op met de hierboven genoemde collega. Heb je een andere vraag? Bekijk dan onze pagina veelgestelde vragen.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...