Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Nog op zoek naar een verantwoordelijke administratieve baan in een gezellig team in de periode augustus en/of september? Wij kunnen wat extra versterking gebruiken en zijn daarom op zoek naar een tijdelijke kracht voor 32 – 40 uur in de week. Als je scholier/student bent ook dan is dit wellicht een interessante zomerbaan waar je zeker veel van opsteekt! Startend in de eerste week van augustus. Minimaal beschikbaar t/m 3 september, maar bij voorkeur tot eind september. Functieprofiel Je bent in deze functie medeverantwoordelijk voor de planning van onze (internationale) medewerkers voor de fruitpluk. Je gaat aan de slag met de planningstool. Daarmee zorg je voor alle administratieve werkzaamheden rondom de medewerkers. Je zorgt voor het inplannen van de mensen op de juiste plek, bij de juiste klant en in het juiste bed. Daarnaast wordt ook het vervoer en logistiek door jou georganiseerd. Je draait tijdelijk mee in een ervaren team dat jaarlijks de fruitpluk (een periode van ca. 4 weken waarin we gemiddeld 750 internationale werknemers inzetten) draait. Gedurende deze periode wordt er voor tientallen klanten fruit geplukt (met name appels en peren). AB Werkt zorgt ervoor dat deze mensen geworven worden en zorgeloos aan de slag gaan. Je gaat onderdeel uitmaken van ons team in Goes.

Wat verwachten wij van jou?
  • Een echte aanpak mentaliteit;
  • Meedraaien in een dynamisch team;
  • Gestructureerd en zelfstandig kunnen werken in een hectische periode;
  • Niet alleen binnen de lijntjes maar ook ad hoc en creatief kunnen denken en werken;
  • Opdrachten op kunnen volgen en zelfstandig uitvoeren;
  • Kennis van Microsoft Excell;
  • Teamspirit! Samen staan we sterk. Wat kun je van ons verwachten? Heb je geen ervaring? Geen probleem! Ons ervaren team helpt je snel op weg, en de motivatie voor een maand tot 2 maanden hard werken is veel belangrijker. De fruitpluk is al jaren een succes en ook in 2021 willen we dit graag voortzetten! Hoe te reageren Wil je meer weten, bel Martijn Doens (06 - 22 41 43 16) of stuur een mail naar: mdoens@ab-werkt.nl. Enthousiast geworden? Overtuig ons dan met je sollicitatie en stuur deze naar hiring@ab-werkt.nl. Zet in de onderwerpregel ‘administratief medewerker planning Goes‘. Het uurloon is gebassserd op een volwassenen loon. Indien je minderjarig bent wordt dit aangepast conform de loonschalen van de CAO Bedrijfsverzorging.
Bedrijfsprofiel AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Wij zijn gespecialiseerd in agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. In al onze diensten staat de kracht van samenwerken centraal. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...