Job type: Parttime

Salary: €2.557 per maand

Loading ...

Job content

Waar ga je werken
Het Auris Aanmeldpunt regio Zuid is onderdeel van de Entree van Auris. De Entree bestaat uit regionale aanmeldpunten die voor de cliënt de toegang vormen tot de diensten van Auris. Vanuit het Auris Aanmeldpunt wordt het traject van aanmelden tot besluitvorming begeleid en vormgegeven. Wil je meer weten over Auris of over het aanmeldpunt? Kijk dan op onze website.

Wat ga je doen?

Wil jij samen met het team Auris Aanmeldpunt regio Zuid, bestaande uit inhoudsdeskundige en administratieve collega’s, ervoor zorgen dat kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of een auditieve beperking een passend onderwijs- en/ of zorg arrangement krijgen? Doe je dit graag in een zeer deskundig en ambitieus multidisciplinair team en werk je graag klant- en oplossingsgericht ? Dan kijken we uit naar jouw reactie!

Het Auris Aanmeldpunt regio Zuid is vanaf 1 september 2021 op zoek naar een professionele en ervaren administratief secretarieel medewerker voor 20 uur per week. Je werkt op de locaties Goes en/of Breda. De dinsdag heeft de voorkeur als vaste dag. De andere dagen kunnen in overleg worden ingevuld.

Je bent verantwoordelijk voor een correcte en volledige verwerking van gegevens in de cliëntadministratie. Je behandelt ingekomen en uitgaande telefoon, mails en post en legt de verbinding (intern en extern) naar een oplossing als zaken onverhoopt niet goed dreigen te lopen. Daarnaast ben je actief met het verwerken van gegevens en omzetten van documenten in de behorende registratiesystemen en biedt je het team ondersteuning bij overige werkzaamheden (bv op verzoek gegevens uit systemen genereren, notuleren). Kom jij ons team versterken?
*
Wat bieden wij jou?*

  • een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie een jaar voor 20 uur per week op basis van payroll
  • werken in een team gericht op groei en ontwikkeling
  • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 5, afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 2.557,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling

Wat verwachten wij van jou?
Om samen met het team kinderen met een hulpvraag te helpen aan een passend onderwijs- en/of zorgaanbod verwachten we dat je:

  • in het bezit bent van een afgeronde MBO opleiding op administratief gebied
  • bekend met het werken met automatiseringssystemen
  • computervaardig bent in het werken met Word, Excel, Outlook en PDF
  • klantgericht kan denken en handelen
  • zorgvuldig omgaat met privacygevoelige informatie
  • goed bent in het plannen en organiseren van je werkzaamheden
  • flexibel en stressbestendig bent

Solliciteren
Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. Tot en met 23 juli kun je reageren. De gesprekken vinden plaats na de zomervakantie. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je terecht bij Cindy Dols-Reinink, teamleider Aanmeldpunt Zuid, via c.reinink@auris.nl.

Soort dienstverband: Parttime

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...