Adviseur verzekeringen

Work-on

View: 103

Update day: 12-05-2023

Location: Eindhoven Noord-Brabant

Category: Insurance

Industry: HR personeel

Job type: Voltijds

Salary: €11 - €13 per uur

Loading ...

Job content

Vacaturebeschrijving:

In Nederland zijn er vele verzekeringen die je kan afsluiten. Hierdoor ontstaat er zo nu en dan verwarring en kunnen particulieren over- of onder verzekerd zijn. Jij schiet te hulp! Als adviseur verzekeringen sta jij klanten te woord met allerlei vragen omtrent (woon)-verzekeringen. Je luistert naar hun verhaal en op basis daarvan maak jij een gegrond advies op. De hele dag door krijg jij verschillende vragen en casussen te horen. Hierdoor is het werk dynamisch en blijf je jouw kennis constant op de proef stellen. De vragen komen veelal telefonisch of per e-mail.

Je gaat fulltime aan de slag bij een van onze leukste klanten in Eindhoven, een onafhankelijke adviseur in de financiële sector. Jouw toekomstige collega’s kunnen niet wachten om je te ontmoeten en je mee te nemen in hun werkzaamheden. Je gaat aan de slag voor een salaris tussen de €2100,- en €2.300,- bruto per maand. Maar wat voor jou net zo belangrijk is, is het plezier op je werk en in je werkzaamheden. Jij krijgt er energie van wanneer je een klant zo goed geholpen hebt dat je een compliment ontvangt. En wanneer jij ’s avonds thuis komt vertel je tijdens het eten vol enthousiasme over wat je allemaal geleerd hebt over verzekeringen. Jij hebt plezier in je werk!

Waar kom jij te werken?

Eerder noemde ik al stiekem dat het om een van onze leukste klanten in Eindhoven gaat. Als het niet de leukste is! Het gaat om een onafhankelijke organisatie die advies uitgeeft over financiële zaken. Denk hierbij aan zorgverzekeringen, energiecontracten, leningen of een hypotheek. Het belangrijkste binnen deze organisatie is de klant. Zij doen er alles aan om het voor klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken door echt persoonlijk advies te geven. Een servicegerichte houding en instelling is hier van de klantenservice tot aan elke andere afdeling te zien. Hier werken mensen waarbij het motto ’Klant is koning’ nog niet niet getatoeëerd staat. Bij wijze van spreken dan..

Na de klant ben jij aan de beurt. Want ook voor het personeel is dit een fijne organisatie. Zo wordt jouw persoonlijke ontwikkeling en groei goed in de gaten gehouden en zijn er volop kansen om jezelf als werknemer uit te dagen. Samen met jouw leidinggevende kies je een richting die je op wil qua ontwikkeling en kan je trainingen volgen die daar bij aansluiten.

Door corona staan de uitjes of gezellige vrijdagmiddagborrels even on hold. Maar wanneer er betere tijden zijn, beloven we jou dat je deze niet wil missen! Daarnaast kan je, wanneer je op kantoor werkt, genieten van een heerlijke lunch gemaakt door een kok.

Waarschijnlijk ben je nu net zo enthousiast als wij. Dat kan bijna niet anders. Deze kans kan je niet laten liggen!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Gezien de huidige omstandigheden is het allemaal even anders. Je start waarschijnlijk vanuit huis dus je rolt zo van je bed naar je computer toe. Gelukkig is daar de dagelijkse call met je team om toch te weten dat je er zeker niet alleen voor staat!

 • tijdens het inbellen ’s ochtends met je team, bepalen jullie wie voor welke taak verantwoordelijk is. Vandaag e-mail en telefoon? Let’s go;
 • de telefoontjes rinkelen al. Vol enthousiasme luister je naar de verhalen van de klanten en geef je een gegrond advies. Je adviseert welke woon verzekering het beste aansluit of je vertelt hoe ze het beste kunnen overstappen. Via jullie natuurlijk;
 • nog geen koffie gehad? Terwijl je met je manager belt over een casus van afgelopen week zet je je machine aan. Dat is weer het fijne van thuiswerken;
 • de rest van de ochtend beantwoord je nog meer vragen van klanten maar nu via mail. Jij kan hen echt persoonlijk adviseren en denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden;
 • lunch-time! Dat broodje wat de kok laatst op kantoor had gemaakt, flans je nu zelf in elkaar;
 • na de pauze is het tijd voor de “stand-up”. Hoe staat iedereen ervoor? Wie heeft hulp nodig en wie kan je hulp bieden?;
 • in de middag heb je een training. Je leert de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van woonverzekeringen en energiecontracten. Het is een snel veranderende markt en jullie blijven op de hoogte;
 • nu al tijd? Voldaan rond jij de laatst gesprekken af, morgen weer een nieuwe dag!

Herken jij jezelf hierin?

Zoals je leest; een uitdagende functie binnen een organisatie waar jouw ontwikkeling centraal staat. Maar wat verwachten wij van jou?

 • je hebt minimaal een hbo opleiding afgerond;
 • je bent fulltime beschikbaar en flexibel. Af en toe een avond of een weekenddienst is geen probleem voor jou;
 • je hebt een commerciele instelling maar service staat daar nog net even boven;
 • je hebt interesse in verzekeringen, finance en duurzaamheid;
 • je bent een sociaal dier, hebt een aanstekelijk enthousiasme en bent hongerig om jezelf te ontwikkelen!

Wat krijg je ervoor terug?

Wij verwachten heel wat van jou. Maar wat krijg je er voor terug?

 • je komt meteen op contract bij deze organisatie;
 • een salaris tussen de €2.100,- en €2.300,- bruto per maand;
 • een flinke weekendtoeslag en reiskostenvergoeding;
 • 30 vakantiedagen (zie je jezelf al in de zon liggen?);
 • een premievrij pensioen en mooie bonusconstructie;
 • toegang tot een online leeromgeving en trainingen op locatie;
 • een uitgebreide lunch/diner, gezellige borrels en werken in een omgeving waar successen worden gevierd! Wel pas wanneer de maatregelen van de overheid het toe laten.

Enthousiast, maar toch nog wat vragen? Twijfel niet en neem contact met mij op. Je kunt me bereiken via demi@work-on.nl of via 020-716 38 53.

Refnr: INDP22

Loading ...
Loading ...

Deadline: 26-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...