Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Maak je entree… als After Sales Engineer bij HTC parking & security in Waddinxveen

Met inzicht in Maintenance ben je verantwoordelijk voor meerwerkoffertes en onderhoudscontracten. De functie is een interessante combi commercie, techniek en administratief werk met een gezonde dosis uitdaging op het gebied van contractmanagement en goede doorgroeimogelijkheden. Klinkt goed? Lees dan snel verder!

Werken bij HTC parking & security

Stap binnen in de wereld van hightech parking- en securityoplossingen en voel je welkom in ons moderne hoofdkantoor, vlak aan de A12, in Waddinxveen. Al meer dan 30 jaar zijn wij een betrouwbare en innovatieve partner voor onze klanten en Europees marktleider op het gebied van Speedgates. Onze wereldwijde opdrachtgevers zijn onder andere architecten, gemeenten, aannemers en de rijksoverheid. Onze Engelse klanten bedienen we vanuit onze dochteronderneming in het Verenigd Koninkrijk (Warrington).

De collega’s van de afdeling Service leren je graag kennen. Samen houden jullie de kwaliteit en veiligheid van onze producten op het allerhoogste niveau voor onze klanten.

De rol van After Sales Engineer bij HTC

Je realiseert zelfstandig de onderhoudscontracten en je maakt offertes naar aanleiding van onze onderhouds- en service-activiteiten. Ook ben je verantwoordelijk voor het contractmanagement en denk je mee over de verdere professionalisering van de afdeling.

Jouw skills en kwaliteiten

Naast de eigenschappen die we al genoemd hebben, zoeken we jou als je de volgende achtergrond en competenties meeneemt:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Opleiding richting Maintenance Management (geniet voorkeur), Werktuigbouw of Mechatronica
  • Goede beheersing van de Engelse taal, Frans of Duits is een pre;
  • Een tikje cliché, doch zeer essentiële competenties: klant- en resultaatgerichtheid, veerkrachtig (de realiteit is vaak anders dan de theorie) en oplossingsgerichtheid.

Onze waardering

Je inzet en enthousiasme worden bij HTC niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond. Met een passend salaris (indicatie: € 3.000-€ 4.000 bruto per maand op fulltimebasis) en regelingen zoals omschreven in de cao voor het metaalbewerkingsbedrijf, waaronder 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen. We vinden het belangrijk dat je je als professional en persoon kunt blijven ontwikkelen. Onze HTC Academy gaat je daar onder meer bij helpen en we doen ons best om je regelmatig een compliment te geven. Ook bieden we aantrekkelijke extra’s, zoals gezellige bedrijfsuitjes, fruit van de zaak, bedrijfsfitness en een fietsplan.

Ben jij de persoon die we zoeken voor deze uitdagende functie?

Wacht dan niet langer en vertel het ons. Wil je meer weten over de functie, ons bedrijf of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yvonne van der Kleij, HR Adviseur middels vacatures@htc-ps.com, 06 13 19 85 63 of 088 027 70 23. Of stuur meteen je brief & CV naar vacatures@htc-ps.com.

Goed om te weten: de sollicitatieprocedure bestaat uit diverse gesprekken met directie, HR en een kennismaking met het team. Ook een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Beste werving & selectiebureaus, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Mochten we jullie nodig hebben, dan vinden we jullie zeker.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...