Algemeen fysiotherapeut

Fysiotherapie Zevenhuizen & Zuidbroek

View: 107

Update day: 07-05-2023

Location: Apeldoorn Gelderland

Category: Civil / Construction

Industry:

Job type: Fulltime, Parttime

Loading ...

Job content

Fysiotherapie Zevenhuizen & Zuidbroek is op korte termijn op zoek enaar een enthousiaste fysiotherapeut die patiëntgericht en ambitieus is en die zich graag verder wil ontwikkelen door middel van gerichte scholingen.


In eerste instantie is dit in verband met een collega die met zwangerschapsverlof gaat voor de periode van juli t/m oktober. Het gaat hierbij om 4 of 5 dagen per week (minder is mogelijk indien gewenst). Ervaring of interesse in het begeleiden van patiënten in verband met herstelzorg na Covid en andere specifieke doelgroepen zoals COPD is een pre. Verder betreft het een diverse patiëntengroep, van jong tot oud met overwegend orthopedische problematiek.


Binnenkort breiden wij uit met een groter aanbod aan fysiofitness en in een latere fase overgang naar een nieuw te bouwen multidisciplinair medisch centrum. Verdere groei van de praktijk en uitbreiding van het aantal medewerkers is dan ook noodzakelijk. Dit betekent dat na dit niet alleen gaat om een waarneming maar dat er een vast dienstverband kan worden aangeboden. Dit zal zijn voor minimaal 16 uur per week.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...