Position: Entry level

Job type: Part-time

Loading ...

Job content

Heb jij al enige ervaring in de horeca, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ben je zelfstandig ingesteld? Dan ben jij het totaalplaatje dat wij zoeken! Onder allround medewerker verstaan wij: inzetbaar in de keuken maar ook in de bediening inzetbaar.

Je Gaat De Volgende Werkzaamheden Uitvoeren
  • Mice en place maken
  • Zelfstandig broodjes / tosti’s en salades (leren) maken
  • Ondersteunen van de kok waar nodig bij het bereiden van de (bij) gerechten
  • Op termijn zelf gerechten klaar maken
  • Schoonmaakwerkzaamheden na het einde van de shift/ dag
  • Helpen in de bediening waar nodig/ af en toe ingepland worden in de bediening.
De Werktijden Zijn Meestal Van

10:00 uur - 16:00 uur

12:00 uur / 16:00 uur

12:00 uur / sluit

16:00 uur / sluit

17:00 uur / sluit

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die:
  • proactief, communicatief vaardig is en gasten op nummer 1 zet;
  • Een echte teamspeler is en ondersteunt collega’s waar nodig;
  • Stressbestendig, flexibel en niet verlegen is;
Wat bieden wij?
  • Minimaal 20-24 uur per week
  • Flexibele werkdagen en werktijden;
  • Een leuk team, met enthousiaste collega’s;
  • Een afwisselende baan;
  • Een marktconform salaris;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.
5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...