Allround (online) marketeer

Clafis Ingenieus

View: 88

Update day: 20-11-2023

Location: Heerenveen Friesland

Category: Marketing / PR

Industry:

Salary: € 2.900 - € 4.500 per maand

Loading ...

Job content

Dit ga je doen

Als allround (online) marketeer is het is jouw missie om met de juiste marketinginspanningen het optimale resultaat te behalen.

Je weet waar de doelgroep zich bevindt, wat hun wensen en behoeften zijn en hoe je de toegevoegde waarde van CLAFIS het beste over de bühne brengt.

Dit doe je voor één van de drie businesslines van CLAFIS: Industrie en Gebouwen. Deze teams zijn landelijk werkzaam. Jij bent dé specialist op het gebied van marketing en je krijgt veel vrijheid. Maar het beste resultaat behaal je niet in je eentje maar door samen te werken met de mensen van jouw businessline. Hoe je dit doet? Je voert werkzaamheden uit op zowel tactisch als operationeel vlak. Werkzaamheden die hier bij horen zijn:

 • Content marketing
 • Websiteontwikkeling (i.s.m. een developer)
 • Social media (organisch en advertising)
 • Google Ads
 • SEO
 • E-mailmarketing
 • Recruitment / jobboardmarketing
 • Evenementenmarketing

Naast het uitvoeren van onze operationele marketingactiviteiten, speel je een cruciale rol in het bevorderen van algemene marketingthema’s om de samenhang binnen CLAFIS te versterken.

Wie ben jij?

Moet je alle hierboven genoemde expertises beheersen om de functie te kunnen vervullen? Nee, geen zorgen. Je wordt onderdeel van een team van drie marketeers die verschillende expertises hebben. Jullie inspireren en ondersteunen elkaar om samen het beste resultaat te behalen. Jouw aanvulling op dit team? Jij bent de specialist op het gebied van online advertising op bijvoorbeeld social media en/of Google.

Een grote verantwoordelijkheid? Dat klopt. En die verantwoordelijkheid draag jij graag. Maar je mag gerust fouten maken. Sterker nog, dit juichen we toe. Want zonder fouten geen successen.

We vinden het vooral belangrijk dat jij bij de CLAFIS familie past en passie hebt voor marketing. Maar factoren die jou helpen om succesvol te zijn in deze functie zijn:

 • Kennis en ervaring, of een brede interesse, in de verschillende marketing expertises
 • Specialisatie in online advertising. Dit is de perfecte aanvulling op ons team
 • Je neemt graag initiatief, bent resultaatgericht en sterk gericht op samenwerking om zo snel resultaat te boeken
 • Je bent creatief, communicatief, en analytisch. Dit maakt jou in staat om sterke campagnes te creëren, effectieve samenwerkingen tot stand te brengen en resultaten te analyseren en te interpreteren
 • Feeling met de technische branche is mooi, maar een leergierige aard is nog veel beter!
Verder is het belangrijk dat je je thuis voelt in een omgeving die continu in beweging is. Je weet je goed te verdiepen in de uitdagingen en doelstellingen van onze businessteams. Zo maak je makkelijk de vertaling om met marketing jouw bijdrage te kunnen leveren en de organisatie enthousiast te maken voor jouw aanpak.

Dit bieden wij

CLAFIS zorgt goed voor jou. Dit uit zich in de vorm van:
 • Een salaris waar je blij van wordt (tussen de €2.900 en €4.500 o.b.v. 40 uur). Wij erkennen en belonen jouw talent en inzet
 • Een reiskostenvergoeding van netto €0,21 (vanaf januari €0,23) per km of een leaseauto
 • Een goede pensioenregeling
 • De mogelijkheid om parttime te werken (met een minimum van 32 uur)
 • Goede ICT-voorzieningen: je krijgt van ons een HP laptop en een smartphone
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Net dat extra duwtje nodig om je persoonlijke en vakinhoudelijke dromen en ambities waar te maken? Wij investeren graag in jou
 • 27 vakantiedagen. Wil je langer op vakantie? Dan regelen we dat je 4 dagen langer kunt genieten
 • De mogelijkheid om thuis te werken. We faciliteren je werkplek en je ontvangt een thuiswerkvergoeding
 • Plezier ga je vinden op één van onze CLAFIS kantoren. Je hoeft je eigen boterham niet te smeren want de tafel is dagelijks gevuld met een heerlijk verzorgde lunch. Daarnaast houden we wekelijks een borrel en hebben we terugkerende uitjes
 • Hou je van sporten? Doe 1 keer peer maand mee aan de kickboks-les op kantoor

Het team

Zie hiernaast op de foto jouw nieuwe marketingteam! V.l.n.r.: Ilse, Wessel en Daniëlle. Content goeroe Wessel probeert technische hocus pocus te vertalen naar het Nederlands. Ondertussen en daarnaast luistert hij vreselijke muziek zodat andere mensen dat niet meer hoeven te doen. Daniëlle is onze marketing fanaat met een gezond kritische blik. In haar vrije tijd geniet ze van de natuur, is ze actief in de paardensport en ontdekt ze de wereld. Ilse loopt stage en hoopt zo veel mogelijk te leren over de wondere wereld van marketing. Zit ze niet doelloos te scrollen door TikTok, dan zul je haar vinden in een boekenwinkel of bij een concert van haar favoriete bands.

Je gaat ook samenwerken met verschillende externe partners. Denk aan een online marketing en webdesign bureau maar ook tekstschrijvers en makers van creatieve (video) content.

Waar kom je terecht?

CLAFIS Ingenieus is een landelijk opererend ingenieursbureau met een sterk regionaal netwerk. Onze advies- en ingenieursdiensten zetten wij in binnen diverse sectoren. Wij zijn er trots op dat wij ons tot de top 18 van Nederlandse ingenieursbureaus mogen rekenen. Maar we zijn nooit klaar! CLAFIS streeft ernaar het meest aantrekkelijke ingenieursbureau te zijn. Voor onze mensen én voor onze opdrachtgevers. Dát is onze ambitie.

Om dit doel te bereiken werken we iedere dag samen met onze ruim 400 medewerkers vanuit zes inspirerende kantoren verspreid over heel Nederland. Jij bent regelmatig te vinden op één van deze bruisende plekken. Geen zorgen, je hoeft echt niet elke dag naar de andere kant van het land te rijden. Je krijgt de vrijheid om zelf te bepalen waar je werkt en thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.

Dit is onze ‘Familie C’

Onze bedrijfscultuur hebben we vastgelegd in ‘Familie C’. We nemen je graag mee in hoe we elkaar behandelen en in de gebruiken die voor ons belangrijk zijn. Het is geen set van harde regels. Wel van richtlijnen. Handig om te volgen, maar als je een goed argument hebt om het anders te doen, zijn wij de laatsten die je tegenhouden.

BEKIJK ONS CULTUURBOEKJE

Ben jij de marketeer die wij zoeken?

En wil jij elke dag met een lach aan het werk gaan en bouwen aan jouw eigen ambities én die van CLAFIS? Neem dan contact op met Daniëlle Enting of solliciteer direct middels onderstaand formulier.

De sluitingsdatum voor deze vacature is dinsdag 21 november.

Daniëlle Enting

0657821062

d.enting@clafis.com

Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...