Loading ...

Job content

Ervaren (minimaal 2 jaar)

WO / MSc

Voor onze afdeling Trombosedienst zijn wij opzoek naar een Antistollings-/doseerarts.

24-32 uur per week, locatie Rotterdam.

Star-shl is een stichting die medische diagnostiek levert. De diagnostische centra zijn opgericht door en voor huisartsen om onafhankelijke eerstelijnsdiagnostiek mogelijk te maken en zo optimaal mogelijk te organiseren, voor het welzijn van de patiënt. Onze 1.400 medewerkers leveren een uitgebreid palet aan diagnostische diensten voor meer dan 2.500 huisartsen, verloskundigen en zorgprofessionals werkzaam in andere zorginstellingen.

We nemen bloed af en voeren functie- en beeldvormende onderzoeken uit, zoals ECG en longfunctie. Bij huisartspraktijken begeleiden we patiënten met een chronische ziekte, zoals diabetes of een hoge bloeddruk. Ook heeft Star-shl de grootste trombosedienst van het land. Als samenwerkingspartner van de huisarts organiseren we daarnaast scholingen, diagnostisch toetsingsoverleg en lezingen. We participeren in wetenschappelijke studies vanuit een groot academisch netwerk. Dit doen we allemaal vanuit onze kernwaarden ‘samen’, ‘hartelijk’ en ‘toonaangevend’. Deze kernwaarden zitten in het DNA van onze medewerkers.

In de functie als Antistollings-/doseerarts heb jij als basisarts een spilfunctie bij de grootste trombosedienst van Nederland. Samen met collega artsen en onder begeleiding van een medisch specialist, ben je verantwoordelijk voor onze 23.000 patiënten. In deze functie kun je veel ervaring opdoen voor de rest van je carrière.

Wat ga je doen:
Het begeleiden, controleren en adviseren van trombosedienstpatiënten en het adviseren van aanvragers ten behoeve van de behandeling met antistolling met het doel het optimaliseren van de behandeling en het voorkomen of verhelpen van complicaties. Ook speel je een belangrijke rol in het verder optimaliseren van onze diensten en neem je deel aan (project) overleggen en aan overleggen met artsen van verschillende samenwerkingspartners in het land.

Een greep uit je takenpakket:
je stelt behandelplannen op;

je controleert doseeradviezen;

je signaleert afwijkende uitslagen en doet onderzoek naar oorzaken;

je schrijft medicatie voor bij afwijkende INR waarden en rond ingrepen;

je ondersteunt de antistollings-/doseeradviseurs en medisch secretaresses bij medisch inhoudelijke vraagstukken;

je geeft voorlichting en instructie aan aanvragers, patiënten en collega’s;

je stimuleert therapietrouwe inname van medicatie;

Wij zoeken een collega die:
BIG geregistreerd is als basisarts;

kennis heeft van stolling en antistolling (enige werkervaring als arts is gewenst);

goede communicatieve vaardigheden heeft;

voldoening haalt uit telefonisch patiëntencontact;

het leuk vindt om mee te denken over de toekomst;

goed kan samenwerken.

Werkdagen in overleg, maar in ieder geval op woensdag

Wat bieden wij?

Star-shl is een veelzijdige, dynamische en ondernemende organisatie in de medische diagnostiek met een nieuw ‘state-of-the-art’ laboratorium. Samen werken we aan de beste medische diagnostiek.

Naast een salaris gebaseerd op de cao Ziekenhuizen krijg je bij ons 8,33% vakantiegeld in mei en 8,33% eindejaarsuitkering in december. We vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk, investeren in opleidingen en bieden je de ruimte om jouw nieuwe functie goed vorm te geven.

Meer informatie of direct solliciteren?

Wil je meer informatie over deze vacature? Via Ruben Kooiman, afdelingshoofd Trombosedienst, r.kooiman@star-shl.nl of 06 – 24913427 kun je jouw vragen stellen. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Je motivatie waarom jij de juiste persoon bent voor deze functie ontvangen wij graag samen met je cv. Gelieve te reageren vóór 10 augustus 2021.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...