Job type: Parttime, Betaalde opleiding / bbl, Contract bepaalde tijd

Salary: € 2.028 - € 2.831 per maand

Loading ...

Job content

Vakgebied
Medisch ondersteunend

Uren
36

Opleidingsniveau
MBO

Maandsalaris
€ 2.028 - € 2.831

Reageren voor
17 maart

Nog 12 dagen


Jouw rol in het team

Als apothekersassistent in opleiding werk je bij het Martini Ziekenhuis in een van de grootste ziekenhuisapotheken van Nederland. Je leert en werkt op de verschillende units binnen de apotheek, dat betekent veel variatie in je werkzaamheden. Denk aan geneesmiddelen bereiden voor ons eigen ziekenhuis en voor instellingen in de rest van Nederland. Maar ook het voeren van opname- en ontslaggesprekken met patiënten en het klaarmaken en afleveren van medicijnen. Wekelijks wordt voor ruim 2000 verpleeghuiscliënten in de regio medicatie klaargemaakt en afgeleverd. Geneesmiddelen Logistiek is ook een belangrijk onderdeel van de apotheek, zij vormen het hart van de apotheek en zorgen ervoor dat alle medicijnen op tijd op de juiste plek afgeleverd worden.

Voor jou dus een ideale plek om opgeleid te worden en uiteindelijk aan de slag te gaan als allround apothekersassistent.

De opleiding
Deze BBL-opleiding start in september. en duurt twee jaar. Drie dagen per week werk je in de apotheek en twee dagen ga je naar school. Daarnaast besteed je gemiddeld acht uur per week aan thuisstudie. Je wordt begeleid door collega’s die de kennis hebben en de ruimte krijgen om jou op te leiden. Daarnaast krijg je een vaste werkbegeleider toegewezen vanuit ons team. Eén dag in de 2 weken ben je vrij.

Over het team

We werken in een team met 180 collega’s. Dat zijn ziekenhuisapothekers, project apothekers, apothekersassistenten, analisten, logistiek medewerkers en twee BBL leerlingen. Met collega’s binnen verschillende specialisaties is het team van de apotheek een belangrijke spil in het ziekenhuis. Met elkaar werken we iedere dag hard aan de beste zorg. Goede samenwerking en gezamenlijke koffiemomenten stimuleren ons om het werkplezier te delen.

We hebben twee BBL plekken beschikbaar.

Wij vragen van jou

 • Minimaal een diploma op mbo niveau 4, Havo of een diploma verzorgende IG (mbo niveau 3)
 • Fulltime beschikbaarheid (36 uur per week) voor de duur van de opleiding, daarna minimaal 24 uur per week

Het is een pittige mbo-4 opleiding, dat betekent wel wat voor jou. Doorzettingsvermogen is daarom een belangrijke competentie. Je geeft niet snel op, bent flexibel en vindingrijk. Als het even niet lukt, zoek je hulp en ondersteuning, waarna je vol goede moed verder gaat. Je weet collega’s te vinden met vragen en houdt van samenwerken. Klanvriendelijkheid en collegialiteit zijn voor jou vanzelfsprekend. Je werkt geordend en nauwkeurig, hebt een proactieve houding. Denk je graag mee over nieuwe ontwikkelingen, dan is dit de opleidingsplek voor jou!

Dit krijg je ervoor terug

 • Een contract voor de duur van de opleiding, twee jaar
 • De inschaling vindt plaats in de leerlingenschaal of functiegroep 30
  • Leerling met vooropleiding diploma HAVO/VWO, schoolverlaters: leerlingensalaris of Cao Ziekenhuizen, leerlingen salaris, o.b.v. de praktijkleerjaren 1, 2, 3 (zie artikel 7.1 – tabel 2)
  • Leerling met vooropleiding mbo, hbo, wo zonder werkervaring: FWG 30, trede 0, jaarlijkse periodieke verhoging.
  • Leerling met vooropleiding mbo, hbo, wo met (relevante) werkervaring: FWG 30, trede is afhankelijk van aantal jaren (relevante) werkervaring; jaarlijkse periodieke verhoging.
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen, en korting in het bedrijfsrestaurant
 • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen, met oplaadpunten. Kom je met de auto? Daarvoor hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over de vacature? Bel Monique van de Worp, Unithoofd Klinisch Farmaceutische Zorg, tel nr. 050-5246759. Zij vertelt je graag meer.

Overige informatie
Het Martini Ziekenhuis stelt bij het starten van de opleiding een leer/arbeidsovereenkomst op voor gemiddeld 36 uren per week. In deze overeenkomst wordt de terugbetalingsregeling (artikel 5) en de vergoedingsregeling (B) opgenomen.

Wij hebben alvast ruimte in onze agenda’s gemaakt om je te ontmoeten. Reserveer daarom 4,5 en 6 april 2023 in de middag lvast in jouw agenda voor een eventueel gesprek.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.

#teammartini

Ben jij de perfecte match?

Solliciteer nu

Mail vacature naar mezelf

#teammartini

Apotheek

Vragen over de vacature?

We komen graag met je in contact.

Monique van de Worp
Unithoofd
Bel naar: 050-5246759
Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...