Position: Mid-Senior level

Job type: Part-time

Loading ...

Job content

Wil jij graag verantwoordelijk zijn voor applicaties die van cruciaal belang zijn voor onze organisatie en vind je het leuk om gebruikers hierin te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie zorg je er samen met je collega-applicatiebeheerders voor, dat de applicaties binnen de ISD procedureel veilig werken en goed beheerd worden. Het team verdeelt de taken afhankelijk van competenties, ervaring en interesses van de applicatiebeheerders.

Wat ga je doen?

 • Je test nieuwe functionaliteiten in de applicatie.
 • Je bent het aanspreekpunt voor softwareleveranciers.
 • Je ondersteunt, adviseert en instrueert de gebruikers van de applicaties.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor bij storingen in de hardware.
 • Je onderhoudt goede contacten met de (externe) systeembeheerders.
 • Je stelt managementrapportages op.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over tenminste HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt interesse in functioneel beheer en ervaring met het gehele Office pakket (met name Word en Excel).
 • Ervaring met Suites voor het sociaal domein, Allegro, ZorgNed en SQL is een pré.
 • Je bent goed in analyseren, samenwerken en organiseren.
 • Verder beschik je over de volgende competenties: goede communicatieve vaardigheden, klantgericht, flexibel en stressbestendig.

Wat bieden wij?

De functie staat open voor 32 per week. Daarbij hoort een salaris van minimaal € 2.865 -, tot maximaal € 4.208-, (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt een contract voor een jaar en je wordt, afhankelijk van opleiding en ervaring, ingeschaald in aanloopschaal 8 (€ 2.581 – € 3.732). Bij goed functioneren krijg je na een jaar een contract voor onbepaalde tijd en word je in je functieschaal (schaal 9) geplaatst. Voor ervaren medewerkers is een arbeidsmarkttoelage bespreekbaar.

Bovendien biedt de ISD Bollenstreek prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo is er de mogelijkheid om flexibel te werken en krijg je bovenop het genoemde salaris 17,45 % Individueel Keuzebudget (IKB). Dit budget kun je uit laten betalen of kun je inzetten voor verschillende doeleinden, zoals het kopen van extra verlof of het fietsplan. Ook bouw je pensioen op bij het ABP en heb je de keuze om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die meermaals per jaar diverse activiteiten organiseert.

Over de ISD Bollenstreek

De ISD Bollenstreek, ofwel de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD), is een samenwerkingsverband van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen. De ISD is werkzaam binnen het Sociaal Domein en voert de Participatiewet, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Wet gemeentelijke schulddienstverlening uit. Onze organisatie is ambitieus en volop in beweging. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en vakmanschap zijn voor ons belangrijk. De ISD Bollenstreek telt momenteel 125 medewerkers (104 fte).

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Spreekt deze vacature jou aan? En heb je zin in een mooie baan bij de ISD Bollenstreek? We horen het graag. Stuur je sollicitatie en cv, vóór 7 november 2022 via onderstaande link.

Sollicitatieprocedure

De procedure bestaat uit 2 gesprekken en een arbeidsvoorwaarden gesprek. De gesprekken vinden plaats in week 46 en 47. .

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze vacature en onze organisatie? Neem dan contact op met de heer F. (Freek) Seiffers, afdelingshoofd bedrijfsondersteuning, telefoon (0252) 251 662 of info@isdbollenstreek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 14-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...