Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Als Arbeidsdeskundige help je mensen te participeren in de maatschappij. Je gaat uit van de mogelijkheden die er zijn en biedt mensen weer perspectief. Dit doe je met één doel voor ogen: duurzame participatie. Voor jouw inzet ontvang jij mooie arbeidsvoorwaarden zoals een brutosalaris tot maar liefst€ 31,18 per uur. Ga jij de uitdaging aan? Lees snel verder wat je van deze functie kan verwachten en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower zoekt een arbeidsdeskundige voor UWV Dodrecht.

In deze rol werk je met samen met andere arbeidsdeskundigen, verzekeringsartsen en administratief juridisch medewerkers om op basis van de wet- en regelgeving tot een beoordeling van de arbeidsongeschiktheid van verzekerden te komen. Daarbij adviseer jij werkgevers en houdt je hen aan wettelijke verplichtingen. Daarnaast moet de dienstverlening zo snel mogelijk weer op orde zijn. Hierin speel ook jij een belangrijke rol. Juist als nieuwkomer kan je vanuit een frisse blik de huidige manier van werken challengen en verbeteren.

Dit krijg je
  • Brutosalaris van € 22,89 tot € 31,18 per uur
  • Reiskostenvergoeding volgens regeling van UWV
  • Parttime of fulltime baan van 24 tot 38 uur per week
  • Uitzendcontract bij Manpower met kans op een direct contract
  • Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)
  • Pensioenopbouw via Manpower (na acht gewerkte weken)
Functie-eisen
  • Minimaal een afgeronde hbo opleiding tot Arbeidsdeskundige
  • Minimaal twee jaar werkervaring als arbeidsdeskundige, bij voorkeur bij meerdere bedrijven
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar
  • Erkend als Arbeidsdeskundige en geregistreerd bij de Stichting Register Arbeidsdeskundigen.
Verder beschik jij over de competenties: analytisch vermogen, uitstekende mondelingen en schriftelijke communicatievaardigheden, besluitvaardigheid, integriteit en verandervermogen.Tot slot woon je bij voorkeur in (of in de buurt van) Dordrecht, Oosterhout, Zwijndrecht of Rotterdam. Dit scheelt reistijd!

Voldoe jij aan de criteria en ben je enthousiast? Solliciteren is eenvoudig, dus reageer nu! Manpower neemt dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Functie-voorstel

Sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Marleen Vos via Sollicitaties@manpower.nl of bel 088 282-8128.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS