Job type: Vaste baan

Loading ...

Job content

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een onafhankelijk en breed georiënteerd advies bureau dat zich richt op de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van bedrijfshuisvesting en vastgoed. Het is een dynamische, jonge onderneming met ruime ervaring in integrale dienstverlening tijdens onderzoeks-, plan-, ontwerp-, realisatie-, beheer- en exploitatiefase. Advisering is volgens de organisatie een integraal product. Binnen dat integrale product acteren de vakgebieden Energie & Duurzaamheid, Installatietechniek, Bouwkostenmanagement, Brandveiligheid, Bouwfysica & Akoestiek en Subsidieadvies. De opdrachtgever neemt het voortouw op het gebied van duurzaamheid. De benadering die ze hanteren rust op het managen van drie aandachtsgebieden: Energie, Economie en Ecologie.
Functieomschrijving

Je gaat je bezighouden met het (ondersteunen bij het) bepalen van hoeveelheden voor ramingen en detailbegrotingen aan de hand van STABU- en/of NLSfB-coderingen. Daarnaast geef je ondersteuning bij het opstellen van ramingen en detailbegrotingen, conform uitgangspunten van desbetreffende project, zodanig dat de verantwoordelijke van het project de vraagstukken van de klant kan beantwoorden/oplossen. Ook lever je natuurlijk een bijdrage aan het delen van kennis en ervaring.
Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma met voorkeur op het gebied van bouwkunde met HBO/WO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je 0-10 jaar relevante werkervaring in het uitvoeren van projecten in het vakgebied.
Arbeidsvoorwaarden

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van kennis en ervaring en worden nader bepaald.
Sollicitatieprocedure

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.
Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731
Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...