Job type: Betaalde opleiding / bbl

Loading ...

Job content

Omschrijving

Over ons
Timber and Building Supplies Holland N.V. is actief op de Nederlandse markt van hout en bouwmaterialen. De holding bestaat uit een groep van bedrijven: leveranciers van hout en bouwmaterialen, groothandels en bewerkingsbedrijven.

Eén van onze grootste bedrijven is Jongeneel, met 42 vestigingen ruim vertegenwoordigd in Nederland. Al meer dan 200 jaar is Jongeneel een toonaangevend merk voor iedereen die bouwt of klust. We leveren hout, plaat en bouwmaterialen vanuit onze vestigingen in Nederland. Onze klanten waarderen ons vakmanschap, onze energie en persoonlijke aanpak. Ons doel is om samen te bouwen, samen met de leveranciers, samen met onze medewerkers en samen met onze klant.

Wij bieden jou de mogelijkheid om bij ons een BBL traject te volgen waarin jij al werkend en lerend wordt opgeleid tot Commercieel Medewerker/Junior Accountmanager bij PontMeyer.

Hoe ziet dit 1,5 / 2-jarig programma er uit:
Het programma is zo opgebouwd dat vanuit het basisprogramma het fundament wordt gelegd voor on the job kerntaken, werkprocessen en de vereiste competenties voor de functie van Commercieel Medewerker / Junior Accountmanager. Belangrijke kenmerken voor het programma zijn:

Praktisch (gericht op doen)
Visueel aantrekkelijk (gericht op zien)
Handelingsbepalend (gericht op handelen)
Raamwerk (wat wil de organisatie, belangrijkste spelregels)

Gedurende je opleidingstraject ben je werkzaam op onze vestiging in Rotterdam Noord. Je zult hier starten aan de haalbalie, waarbij je hét visitekaartje bent van de vestiging. Als allereerste aanspreekpunt voor onze klanten help en adviseer je hen en zorg je dat de loods er tip top uit ziet.

Afhankelijk van jouw ontwikkeling kun je vervolgens doorgroeien naar de verkoop binnendienst, waarbij je klanten en prospects adviseert met jou kennis van hout- en bouwmaterialen. Als verkoper binnendienst heb je een schakelfunctie tussen de interne organisatie, de buitendienst en de klant. Je stelt offertes op, verwerkt orders en komt met het ideeën om het succes van de vestiging te vergroten Sociale en communicatieve vaardigheden, commerciële drive, creativiteit, klantgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, marktgerichtheid en voorliefde voor ondernemerschap zijn essentieel.

Als je de opleiding tot junior accountmanager volgt en je de functie van verkoper binnendienst ontgroeit is er de mogelijkheid om door te groeien naar de functie junior accountmanager. Een junior accountmanager is de spil in het web tussen de accounts (klanten) en de eigen organisatie. De Junior Accountmanager is degene die de contacten onderhoudt met klanten, in verkooptrajecten meedenkt over oplossingen, offertes uitbrengt en onderhandelt. Hij/zij bezoekt regelmatig klanten en heeft telefonisch contact. De Junior Accountmanager informeert accounts over ontwikkelingen, verzorgt productpresentaties en onderzoekt welke producten of diensten goed bij een account passen.

Aan welke voorwaarden voldoe jij om deel te kunnen nemen aan ons BBL traject:
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau 2 of algemeen voortgezet onderwijs (VMBO – kader – tl);
  • Je bent 18 jaar of ouder.
Wie ben jij?
MBO werk- en denkniveau;
Je bent klant- en servicegericht en hebt goede communicatieve vaardigheden;
Je hebt affiniteit met de bouw- , ervaring in een bouwmarkt is een pré;
Je bent een echte teamplayer;
Je hebt een proactieve en klantgerichte houding en je wilt je persoonlijk ontwikkelen;
Wat bieden wij jou?
Salaris conform CAO Houthandel;
Kom jij fulltime bij ons werken? Dan heb jij recht op 30 vrije dagen!;
Afhankelijk van je reisafstand ontvang je een reiskostenvergoeding;
Volop opleidingsmogelijkheden via onze TABS Academy;
Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie;
Medewerkerskorting op de aanschaf van materialen;
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...