Bedieningsmedewerker at brasserie de kroon

join.com

View: 58

Update day: 14-11-2023

Location: Gulpen-Wittem Limburg

Category: Other

Industry: Hospitality

Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Gezocht energieke bedienings medewerkers met ervaring,ben jij gastvrij en betrouwbaar en zoek je een uitdaging, wij hebben een leuk team dat versterking nodig heeft. Wij bieden goede werk omstandigheden en houden rekening met prive leven , rooster een maand vooruit, aantal vrije weekenden, vakantie en goede beloning.Wij zijn een bedrijf dat altijd met dag verse producten werkt, alles wordt in eigen keuken bereid ook voor onze winkel (gespecialiseerd in streekproducten) waar wij veel van onze gerechten ook verkopen. Wij zijn een bedrijf dat zich blijft ontwikkelen voor de toekomst, maken volgens eigen recept ook ons eigen bier, we hebben totaal een 50 tal speciaal bieren dus hierin ligt voor jouw ook een leuke uitdaging

Taken

als bedieningsmedewerker ben je verantwoordelijk voor bedienen gasten in restaurant en op terras, bar werkzaamheden, en alle voorkomende werkzaamheden in het restaurent.

Vereisten

liefst enige ervaring maar motivatie en doorzettingsvermogen is het belangrijkste.

Benefits

wij zijn een fijn bedrijf met een vaste ploeg werknemers, we houden rekening met prive situatie, vrije dagen , goede salaris, fooi en een gezellige sfeer.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 29-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...