Job type: Parttime

Salary: € 2.381 - € 3.452 per maand

Loading ...

Job content

Begeleider niveau 5 in Land van Cuijk

(24 uur)

“Het samen met gezinnen kijken waar hun krachten liggen, naar wat er speelt in hun leven en waar extra aandacht aangegeven moet worden om tot gewenste veranderingen te komen. Dit is de uitdaging die ik iedere keer weer in mijn werk vind.”

(Ambulant begeleider bij Unik)

  • Ligt jouw hart bij het op weg helpen van klanten met een verstandelijke of gedragsmatige beperking?
  • Wil je werken in een platte organisatie in een zelforganiserend team met ruimte voor neventaken?
  • Een fantastische baan in de zorg waarbij je voornamelijk op kantoordagen werkt tussen 8.00 uur en 19.00 uur én gedeeltelijk zelf je rooster bepaalt?
  • Stel jij de klant centraal en vind je dat iedereen mee moet kunnen doen?

Dan zijn wij op zoek naar jou voor het team in Land van Cuijk.

Dit doe jij!

Op dit moment zoeken wij een begeleider niveau 5 voor het team in Land van Cuijk met als aandachtsgebied multi-problem gezinnen.

Je bent verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning aan multi-problem gezinnen. Samen met je collega draag je zorg voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van de persoonlijke doelen. Hierbij bied je maatwerk en sluit je aan bij de behoeften en mogelijkheden van klanten en die van hun omgeving.

Doordat je een helikopterview hebt weet je wat er speelt bij de klanten. Jij coördineert en bewaakt de continuïteit van het ondersteuningsproces. Daarnaast coach je, waar nodig, collega’s.

Het is een leuke functie, waar ook veel samenwerking met collega’s en andere partijen wordt gevraagd. Daarnaast is er ruimte voor neventaken, projecten en samenwerkingsverbanden met netwerkpartners. Je levert hiermee een actieve bijdrage aan de ondersteuning van onze klanten en aan het functioneren van het team.

Dit vragen we van je!

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau richting zorg en welzijn;
  • Je hebt een SKJ registratie of je bent in de mogelijkheid je te registreren;
  • Je bent 24 uur beschikbaar;
  • Ervaring in het werken met klanten met multi-problem gezinnen is een pré;
  • Je bent flexibel;
  • En je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Dit krijg jij!

Je komt te werken in een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Door de autonome, zelforganiserende teams kun je voldoende ruimte nemen om jezelf te ontwikkelen. Je salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 45. We bieden je een contract voor de duur van 12 maanden. Daarnaast kun je gebruik maken van het fietsplan, ontvang je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Kies jij voor UniK?

Stuur je CV en motivatie dan zo snel mogelijk, onder vermelding van vacature “Begeleider niveau 5 Land van Cuijk 202221”. Voor vragen kun je bellen met Julie Thomassen (teamcoördinator) via 06-57115465.

Bij voldoende geschikte kandidaten sluiten wij de vacature.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...