Begeleider specifieke doelgroepen

JijZorgt

View: 107

Update day: 25-05-2023

Location: Assen Drenthe

Category: Health / Medical Care Doctors / Nurse Maintenance

Industry:

Job type: Parttime

Salary: € 2.178 - € 3.332 per maand

Loading ...

Job content

Jij hebt een passie voor de gehandicaptenzorg en jij kunt echt je rug rechthouden wanneer het escaleert. Maar jij bent ook degene die gezelligheid meebrengt. Zo’n begeleider of verzorgende zoeken wij. Jij kunt zowel volledige ADL zorg geven maar je bent ook een echte begeleider. Jij wilt iets betekenen voor de mensen die dat echt nodig zijn.

Waar kom je te werken en wat ga je doen?

Jij komt te werken op een woongroep waar ongeveer 15 cliënten wonen in appartementen. Er is een gezamenlijke woonkamer en de appartementen zijn verdeeld in 2 afdelingen. De ene kant is wat meer zorg nodig en de andere kant wat meer begeleiding. Het is belangrijk dat jij de ondersteuning in de ADL geen probleem vindt. De cliënten hebben ieder een eigen zorgvraag, en dit is vaak een ernstige verstandelijke beperking in combinatie met lichamelijke en psychische beperkingen. Ook komt er autisme voor, angststoornissen, epileptische aanvallen en agressie. Jij schrikt hier niet van en weet hier, door jouw ervaring, mee om te gaan. Iedereen heeft een eigen individueel dagprogramma.

De ene helft van de locatie heeft een ontwikkelingsleeftijd van 4 tot 7 jaar. Zij kunnen veel zelf en zijn wat minder hulp nodig bij de ADL. Jij verzorgt deze cliënten met je hart en weet dat dit een complexe zorggroep is.

Jij kunt 1 op 1 begeleiding geven maar ook groepsbegeleiding. Jij zet jouw kwaliteiten in en zo kun je samen met je collega’s de beste zorg geven. Gedurende dag geef je de gestructureerde zorg die elke cliënt nodig heeft. Je helpt bij het ontwaken met aankleden, biedt hulp bij douchen en wassen en zorgt voor een ontbijt. Daarnaast ondersteun je bij activiteiten waar jouw creativiteit van pas komt. Je kookt samen en helpt met de huishouding. Uiteindelijk zorg je dat de cliënten de dag weer rustig kunnen afsluiten. Jij bent echt een positief mens en zit vol energie. Ook deel je je kennis met collega’s en sta je open om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat vragen wij van jou?

 • Een relevant diploma als Begeleider op minimaal niveau 3, als Verzorgende IG of Verpleegkundige, je mag ook HBO geschoold zijn
 • Geen problemen met het geven van volledige ADL zorg
 • Beschikbaarheid voor minimaal 24 uur per week
 • Affiniteit met moeilijk verstaanbaar gedrag, autisme en psychische aandoeningen;
 • Je hebt geen problemen met onregelmatige diensten (dag-, avond- en nachtdiensten), ook in het weekend

Wat bieden wij aan jou?

 • Een salaris tussen de € 2.178,- en € 3.332,- (op basis van fulltime dienstverband)
 • ORT, eindejaarsuitkering, vakantiegeld, vakantiedagen
 • Een contract rechtstreeks bij de opdrachtgever!

Hoe werkt de sollicitatieprocedure?

Wij ontvangen graag een CV van jou met het liefst een korte motivatie. Wij nemen dan contact met je op om eventueel een kennismakingsgesprek in te plannen. Vervolgens beoordelen we of je een geschikte kandidaat bent voor de locatie en zullen wij jou voorstellen zodat ze weten wat ze kunnen verwachten. Is de locatie geïnteresseerd? Dan mag je kennismaken bij de locatie en krijg je een rondleiding om te kijken of dit van beide kanten bevalt. Aangenomen? Dan ga je meteen starten met je nieuwe uitdaging en wensen wij jou veel succes!

Heb je toch nog wat vragen? Op de website www.jijzorgt.nlvind je informatie over ons en je mag ons altijd bellen op 0528-314014 of je kunt een mailtje sturen naar naomi@jijzorgt.nl. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Soort dienstverband: Parttime
Parttime uren: 24 per week

Salaris: €2.178,00 - €3.332,00 per maand

Rooster:

 • Flexibele werkuren
 • Weekendbeschikbaarheid

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Flexibele werkuren
 • Pensioen

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiegeld

Werklocatie: Fysiek

Deadline sollicitaties: 05-05-2023
Verwachte startdatum: 01-06-2023


Flexibele werkuren
Loading ...
Loading ...

Deadline: 09-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...