Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Kunnen wij de zorg voor onze cliënten aan je toevertrouwen? Heb jij ervaring binnen de doelgroep Kind & Jeugd? Solliciteer dan snel!

Wat je doet

Als Behandelaar / Orthopedagoog / basispsycholoog draag je zorg voor onder andere diagnostiek en indicatiestelling met bijbehorend behandeladvies. Vanuit hier stel je, samen met de regiebehandelaar, een behandelplan op en voer je behandelingen uit. De nadruk van de functie ligt bij het uitvoeren van diagnostiek- en behandeltrajecten.

Binnen een multidisciplinair team werk je nauw samen met onder andere orthopedagogen, (GZ)psychologen, een systeemtherapeut, een vaktherapeut en een kind- en jeugdpsychiater. Met elkaar wordt geprobeerd alle puzzelstukjes te leggen om diagnostiek en/of behandeling vorm te geven tot maatwerk voor de cliënt en zijn / haar systeem. Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg en coördineert zorg in overleg met scholen, zorgaanbieders en andere extern betrokkenen. Je werkt onder supervisie van een orthopedagoog generalist of GZ-psycholoog.

Waar ga je werken

De vacature ontstaat bij de polikliniek ontwikkelingsproblematiek. Binnen deze polikliniek behandelen we kinderen die kenmerken hebben die passen bij onder andere autisme spectrum stoornissen, ADHD, ODD, Ticstoornissen, Gilles de la Tourette, leerstoornissen en in het overgrote deel kenmerken die passen bij meerdere van deze symptoomstoornissen. Dit zijn allen symptoomstoornissen met een neurobiologische oorsprong. Breed, dimensioneel en ontwikkelingsgericht kijken is bij deze kinderen van groot belang. Vaak lopen zij – maar ook hun ouders – op veel levensgebieden vast waardoor de kans op bijkomende emotionele of gedragsproblematiek wordt vergroot. De ontwikkelingsproblematiek poli biedt hoog-specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan kinderen en hun ouders die last hebben van of worstelen met de kenmerken en gevolgen van neurobiologische ontwikkelingsproblematiek.

Het (behandel)aanbod van dit team bestaat onder andere uit expertise op (differentiaal)-diagnostiek naar ontwikkelingsproblematiek, psycho-educatie (bijvoorbeeld brain blocks), groepsbehandelingen (bijvoorbeeld ASS-meisjes groep), ouderbegeleiding, systeemtherapie en individuele behandelingen (bijvoorbeeld CGT). De polikliniek maakt onderdeel uit van Herlaarhof en is gevestigd in Vught.

Herlaarhof is het expertisecentrum voor kinderen en jongeren met complexe psychiatrische problematiek, met 2de en 3de lijns zorg in 120 gemeenten in heel Brabant en vestigingen in Vught, Veldhoven, Helmond, Oss, Zaltbommel, ’s-Hertogenbosch en Waalwijk. Met een snel toegankelijke specialistische diagnostiek en behandeling wordt ingezet op optimaal herstel en participatie van het kind. Behandeling, zowel klinisch als ambulant, richt zich op neurobiologische ontwikkelingsstoornissen, trauma en hechting, persoonlijkheidsstoornissen, infant mental health en licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische problemen. Herlaarhof heeft een opleiding voor kinder- en jeugdpsychiatrie, gekoppeld aan de A-opleiding van Reinier van Arkel.

Wat wij van je vragen
  • Je bent in het bezit van een SKJ registratie;
  • Je beschikt over een afgeronde universitaire zorggerelateerde opleiding;
  • Je bent in het bezit van een LOGO verklaring of hebt de mogelijkheid om deze op korte termijn te verkrijgen;
  • Ervaring in het behandelen en begeleiden van kinderen en jeugdigen en hun ouders met een psychiatrische stoornis; bij voorkeur ervaring met CGT, schematherapie en EMDR;
  • Je beschikt over kennis van psychiatrische ziektebeelden en ontwikkelingsstoornissen;
  • Je bent communicatief vaardig, flexibel en initiatiefrijk;
  • Je bent in staat om systeem- en resultaatgericht te werken.
Wat bieden we je

Bij Reinier van Arkel werken mensen die blij zijn met jou als collega! Wij bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Je wensen bespreken we graag met je!
  • Salaris: arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig CAO-GGZ FWG 55. Dienstverband: het betreft een dienstverband van 24 tot 36 uur per week voor de periode van 1 jaar met kans op verlenging / omzetting naar onbepaalde tijd.
  • Werktijden: je werktijden zijn op werkdagen tijdens kantoortijden.
Meer Weten En Solliciteren

Solliciteren: Solliciteren kan via de “solliciteer hier” button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel.

Meer weten: Meer informatie via: Anouk van de Vondervoort (Manager Zorg), bereikbaar op telefoonnummer: 06-28238027.

Solliciteren op deze vacature kan tot en met: zondag 13 februari 2022.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt. Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het ‘Beleidskader voor Werving en Selectie’. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...