Beheerder Groen

Gemeente Alphen aan den Rijn

View: 100

Update day: 03-11-2023

Location: Alphen aan den Rijn Zuid-Holland

Category: Officer

Industry:

Salary: Tot € 5.006 per maand

Loading ...

Job content

Hoe blijft de gemeente Alphen aan den Rijn een veilige, schone omgeving waar het goed wonen, werken en ontspannen is? Dat begint bij een openbare ruimte die optimaal in orde is. Voor het team Beheer Openbare Ruimte zoeken wij een beheerder groen, die een impuls gaat geven aan het beheer van de openbare buitenruimte.

Wat ga je doen?

Als Beheerder Groen ga je aan de slag met het op orde brengen en houden van de (beeld)bestekken, de arealen en het bewaken van de afgesproken kwaliteitseisen van de groene buitenruimte. Samen met je collega’s ben je ook verantwoordelijk voor de beheerplannen van het openbare groen. Daarnaast werk je aan het bomenbeheer van de gemeente en lever je een bijdrage aan de door de gemeente gestelde opgaven.

Onze groene gemeente investeert in duurzaamheid, klimaatadaptatie en ecologisch groenbeheer o.a. via Green Deals en goede voorzieningen in wijken en kernen. Je werkt samen met de andere beheerders in de openbare ruimte. Je hebt de rol van opdrachtgever voor de uitvoering van werkzaamheden door de interne uitvoerende dienst en externe partijen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een 100.000 plus gemeente, onderdeel van het regionaal samenwerkingsverband Holland Rijnland en deelnemer aan de G40. In de groenblauwe stad midden in het Groene Hart vind je een unieke combinatie van stedelijke projecten en ruimtelijke vraagstukken in een landelijk gebied. 132,5 km², waarvan 6 km² water en 8 kernen, midden in het Groene Hart: dat is Alphen aan den Rijn.

Proberen, experimenteren en in de praktijk ontwikkelen. Wij zijn Gemeente Alphen aan den Rijn. Bij ons is het leuk werken. We leveren toonaangevende dienstverlening en zijn een wendbare organisatie. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Met elkaar werken we samen voor het beste resultaat voor onze inwoners.

Je zit binnen onze organisatie altijd in een thuisteam met vakcollega’s en een teamleider. Een groot aantal collega’s werkt aan maatschappelijke opgaven in uiteenlopende vakgebieden. Je krijgt bij ons de kans om op basis van je talent ingezet te worden voor die opgaven en deel uit te maken van diverse samengestelde teams.

Wie ben je?

Je bent een teamspeler die weet wat het is om in een dynamisch omgeving te werken. Je bent gericht op samenwerking, bent resultaatgericht en weet wat het is om projectmatig te werken. Je bent communicatief vaardig zowel naar de interne partners als naar externe belangengroepen, je weet wat het is om te werken met participatie. Je creëert draagvlak en begrip voor keuzes die je maakt naar bewoners, collega’s en andere belanghebbenden.

Verder zien we graag:

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en een relevante afgeronde opleiding.
  • Minimaal drie jaar werkervaring binnen het vakgebied.
  • Vakinhoudelijke kennis van groen, ecologie en klimaatadaptatie.
  • Ervaring met beheerssystemen is een pré.

Voldoe je niet aan bovenstaande wensen maar denk je toch een goede match te zijn? Dan ontvangen we graag ook jouw sollicitatie met een duidelijke motivatie.

Wat bieden wij?

Wij zijn gemeente Alphen en we leren door te doen. Dat geldt dus ook voor jou, je krijgt bij ons de ruimte om te proberen, leren en je verder te ontwikkelen. Wij durven vernieuwend te zijn, jij ook?

Verder bieden we je

  • Salaris in schaal 10 CAO Gemeenten min. € 3.396,- en max. € 5.009,- o.b.v. 36 uur;
  • 17,05% financieel keuzebudget bovenop je salaris;
  • Flexibele werktijden en alle faciliteiten om hydride te werken, waaronder een smartphone en een laptop;
  • diverse opleidingsmogelijkheden zodat je jouw potentie verder kunt ontwikkelen;
  • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Onze visie en cultuur zie je terug in onze manier van werken, ons transparante gemeentehuis en dynamische werkomgeving. We hebben flexibele werkplekken en een werkcafé; dé plek voor een inspirerend werkoverleg en toevallige ontmoetingen. Kijk voor meer informatie over onze secundaire arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijalphenaandenrijn.nl/arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Artho Hanemaaijer, Teamleider Beheer Openbare Ruimte, bereikbaar 06 - 46930260.

Interesse?

Voel jij je aangesproken? Dan zien we je korte motivatie en cv graag tegemoet. Solliciteren kan via de solliciteerknop bovenaan deze webpagina. Wij vragen je om in je motivatie aan te geven over welke competenties jij beschikt en hoe die een verschil gaan maken binnen onze organisatie.

Deze vacature is opengesteld voor externe kandidaten. Externe medewerkers die reeds bij ons werkzaam zijn krijgen voorrang in de wervingsprocedure.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.


Dienstverband: bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd | Omvang functie: fulltime | Aantal posities: 1 | Uren: 36 | Plaats: Alphen aan den Rijn | Provincie: Zuid-Holland | Land: Netherlands | Referentienummer: 2023/169 | Contact: Artho Hanemaaijer +31646930260, | Gepubliceerd: 2023-09-15 | Uiterste datum: 2023-11-04
Loading ...
Loading ...

Deadline: 18-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...