Position: Mid-Senior level

Job type: Part-time

Loading ...

Job content


Wat ga je doen?

Je komt als logistiek medewerker te werken in het hart van het bedrijf, de loods. Als medewerker houdt je je bezig met het laden en lossen van de trailers en bakken die binnenkomen. Bij binnenkomende vrachtwagens worden de goederen gelost en gescant zodat jij weet naar welk vak de pallets moeten. Je gaat te werken met een EPT. Zodra jij geen ervaring hebt met een EPT wordt dit je op je eerste dag uitgelegd en wordt er voor jou een kleine training georganiseerd zodat jij veilig overweg kan met een EPT.

Waar ga je werken?

Je komt te werken voor een groot logistiek bedrijf. Dit bedrijf heeft wereldwijde connecties en een groot team. Jij kan hier onderdeel van worden. Dit is een groot team verdeeld over de loods en kantoor. Er heerst overal een informele sfeer en altijd tijd voor een grapje. Het bedrijf is moeizaam te bereiken met het OV maar met andere vervoersmiddelen is het goed te bereiken vanaf Arnhem en Doetinchem. Verder is het van alle gemakken voorzien en beschikt het ook over gratis parkeergelegenheid.

Wie ben je?

Jij als medewerker bent minimaal 2 avonden in de week beschikbaar. Je bent enthousiast en wilt graag aan de slag. Heb je verder nog geen ervaring in deze sector is dat geen probleem. Je krijgt alles uitgelegd en wordt begeleidt.

Wat mag je verwachten?
  • Je loon wordt wekelijks uitbetaald
  • Je wordt ingeroosterd op jouw beschikbaarheid
  • Er is de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen door middel van opleidingsmogelijkheden
  • Je start met een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling.
Vacatures bij jouw uitzendbureau & werving- en selectiebureau in Zevenaar e.o.!

Op zoek naar passend uitzendwerk of liever een vaste baan? Bij Olympia Zevenaar helpen we jou met werk van betekenis. Wat jij doet, doet ertoe! Reageer op één van onze vacatures, schrijf je in of neem contact met ons op. Ben je werkgever en zoek je een uitzendbureau of werving- en selectiebureau in Zevenaar en omgeving? Wij kennen de ideale uitzendkracht of vaste nieuwe collega voor jouw bedrijf!

Onze contactgegevens Olympia Zevenaar

Markt 57A

6901 AH Zevenaar
  • Toon telefoonnummer +31316344411
  • Stel een vraag zevenaar@olympia.nl
  • Toon op kaart
Alle vacatures van deze vestiging
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...