Position: Mid-Senior level

Job type: Part-time

Loading ...

Job content

De leukste bijbaan van Oirschot

We horen je denken: ‘een leuke bijbaan? In een supermarkt? Jaja...’

Ja, echt wel! De állerleukste zelfs. Je werkt namelijk in een supergezellig team met vrienden en leeftijdsgenoten. En hé, het is niet zomaar een bijbaan. Je krijgt uitdagende en

belangrijke taken. Gaat dat goed, dan kun je snel doorgroeien, ook in salaris. En moet je een week hard blokken voor school? Dan passen we gewoon je werktijden aan!

Jouw goal

Word hét visitekaartje van Jumbo wanneer de klant zijn/haar bestelling komt ophalen bij ons Pick Up Point. Jij zorgt dat de klant op een gemakkelijke manier boodschappen kan doen en zet alles direct in de auto. Ook zorg je voor een correcte afhandeling van de betaling. Zo maak jij boodschappen doen leuk. Welke uitdaging je ook krijgt, jij rockt het!Hoe word jij onze nieuwste superster?
  • Je bent 16 jaar of ouder
  • Je bent 0 tot 10 uur per week beschikbaar
  • Je wil jezelf ontwikkelen en in alles wat je doet beter worden
Jumbo, daar gebeurt het

Werken bij Jumbo voelt eigenlijk niet eens als werken. Sta je de ene dag nog gezellig samen auto’s in te laden, de volgende dag loop je op de Jumbo racedagen (hallo Max Verstappen!). Of heb met je collega’s een schaatsclinic van Sven Kramer. Dus of dit de leukste bijbaan van Oirschot is? Echt wel! Zie jij jezelf al helemaal rondlopen in de leukste supermarkt van Nederland? Wij jou wel! Solliciteer nu op deze leuke vacature bijbaan pick up point, tot snel!

Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...