BOL Stagiaire

Action

View: 89

Update day: 24-05-2023

Location: Huizen Noord-Holland

Category: Merchandising / Purchasing / Supply Chain

Industry:

Job type: Parttime, Stage, Betaalde opleiding / bbl

Loading ...

Job content

Dienstverband

(Parttime, uren per week afhankelijk van de stage-wensen)

“Als stagiair zorg jij samen met je collega´s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen.”

Wat ga je dagelijks doen

Je hebt een afwisselende stage met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijke manier worden geholpen.

Gedurende de dag ben je verder bezig met de winkel- en schapindeling en maak je in overleg met de (Assistent) Bedrijfsleider nieuwe kopstellingen en bouw je gedeelten van de winkel om. Je speelt hierbij in op commerciële thema’s, slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

Je spiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke en vlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dag schoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzamheden.

Wat kenmerkt een stagiair bij Action?

Een stagiair van Action is klantvriendelijk, netjes en een harde werker. Je bent creatief bij het indelen van onze schappen, teamgericht en kunt goed hoofdrekenen. Dit alles doe je in een gestructureerde en nette winkel.

En verder:

  • Je volgt een BOL- opleiding richting detailhandel, niveau 2, 3 of 4, of bent van plan deze te gaan volgen;
  • Ervaring in de detailhandel is niet noodzakelijk;
  • Minimaal 14 jaar i.v.m. de werkzaamheden. Vanaf 16 jaar volgen dan kassawerkzaamheden;
  • Goede beheersing over de Nederlandse taal.

Jij als stagiair bij Action

Naast een stagevergoeding volgens de Action CAO zijn er door de snelle groei van onze winkels met regelmaat vacatures en ontstaan er doorgroei mogelijkheden bij Action. Als stagiair kun je gemakkelijk solliciteren op vacatures en kun je vervolgens doorgroeien naar vulploegleider en-of (Assistent)Bedrijfsleider.

Vragen?

Voor vragen kun je terecht in onze filialen of contact opnemen met onze afdeling Customer Support op telefoonnummer 0228 - 56 50 80. Zij helpen je graag verder! (Solliciteren kan in het filiaal of via het online sollicitatieformulier.)

Ben je op zoek naar een afwisselende stageplek in de retail en wil jij werken bij de succesvolle en snelst groeiende non-food discounter van Nederland?

“Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure”.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 23-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...