Loading ...

Job content

Gaat jouw hart sneller kloppen van verschillende materialen en toepassingen welke binnen de bouw worden gebruikt? Met passie voor het werken op detailniveau wordt jij als Modelleur uitgedaagd met diverse projecten

Wat jij gaat doen
Als Tekenaar / Modelleur toelevering verzorg jij het tekenwerk van bijvoorbeeld houtskeletbouw, stalen, glas, aluminium elementen en constructies. Nadat je collega, architect, de tekening heeft ontworpen neem jij het stokje over. Dit ontwerp vertaal jij naar detail- en productietekeningen en zet dit vervolgens door naar de productie. Naast de grotere onderdelen duik jij ook in de technische details zoals het uitwerken van de aansluitingen. Dit alles gebeurd in Autocad, Revit, Tekla, HSBcad of een ander tekenprogramma.

Ben jij de kandidaat?
Wat neem jij mee aan kennis & kunde als Tekenaar/ Modelleur toelevering?
  • affiniteit en/of ervaring binnen de toelevering
  • zelfstandig werken binnen een team
  • goede contactuele eigenschappen
  • ervaring met tekenwerkWat wij bieden
Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)Waar jij gaat werken
Voor diverse vaste klantrelaties zijn wij op zoek naar versterking binnen de tekenkamer. Onze opdrachtgevers zijn gespecialiseerd in het leveren of toepassen van onder andere houten, stalen, aluminium, prefab elementen en componenten voor zowel de woning- als utiliteitsbouw. In de rol van Tekenaar/ Modelleur toelevering vinden de dagelijkse werkzaamheden plaats op kantoor. Naast dit alles krijg je goede arbeidsvoorwaarden, flexibiliteit, ruimte voor ontplooiing en een team leuke, enthousiaste collega’s.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 29-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...