Businesscontroller, Soest

FlexIntens

View: 106

Update day: 07-05-2023

Location: Soest Utrecht

Category: Finance / Bank / Stock

Industry: Financial Services Banking

Position: Mid-Senior level

Job type: Temporary

Loading ...

Job content

OrganisatieUitvoeringsorganisatie BBS (de gemeenschappelijke regeling Samenwerking Sociaal Domein Baarn, Bunschoten en Soest) verzorgt de taken rondom Werk en Inkomen (Participatiewet), Uitkeringsadministratie en Zorgadministratie (Wmo en Jeugdwet) van de drie deelnemende gemeenten, Baarn, Bunschoten en Soest.Daarnaast is BBS werkgever van de collega’s die werken in de lokale en sociale teams, die ondersteuning leveren dicht bij de inwoners van de drie gemeenten.

Onze Kernwaarden Zijn
  • Denken in mogelijkheden,
  • Klantgerichtheid: de klant staat centraal,
  • Professionaliteit,
  • Efficiënt werken en
  • Gericht op Samenwerking.
OpdrachtAls business controller speel je een essentiële rol in de verdere ontwikkeling van BBS als zelfstandige, professionele organisatie. Je draagt zorg voor actuele, betrouwbare en relevante financiële informatie. Je stelt zo nodig principes van planning en control op en bij, en ziet toe op de naleving ervan. Je analyseert onze budgetontwikkeling en -benutting, de bedrijfseconomische situatie en mogelijkheden, en je signaleert trends en ontwikkelingen in het sociaal domein. Op basis daarvan adviseer je, gevraagd en ongevraagd, het MT over mogelijkheden om optimaal in control te zijn. Je organiseert en coördineert de totstandkoming van de documenten uit de P&C-cyclus, waaronder de jaarrekening, en bent eerste aanspreekpunt voor de accountant. Je werkt nauw samen met onze directe partners (onder wie je collega-controllers in de drie BBS-gemeenten) en je collega’s binnen BBS zelf. Je valt hiërarchisch onder de directeur van BBS.

Je bent een verbinder met oog voor het integrale karakter van je functie.

Functie-eisen

Eisen:1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;2. Aantoonbare werkervaring als controller;

Wensen:3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau op het gebied van financiën of bedrijfskunde4. Aantoonbare kennis van- en/of werkervaring binnen het sociaal domein5. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als businesscontroller in de afgelopen 8 jaar

Overig

Er is een Deta-vaste aanstelling construcie mogelijk (overname en in dienst na deta periode zonder kosten) maar dit is geen voorwaarde, een tijdelijk invulling is dus ook mogelijk.

Arbeidsvoorwaarden

In overleg.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...