Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Dit ga je doen

Als Calculator ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van specificaties en bestekken, het ontwerpen van concepten en het opleveren van op maat gemaakte offertes. Je levert een belangrijke bijdrage in de oplevering van professioneel en vakkundig werk. Doordat je deelneemt aan de ontwerp- en bouwteams, ben je van begin tot eind betrokken bij projecten. Je hebt direct contact met je leidinggevende, de opdrachtgever en leveranciers. Hierdoor heb je een goed overzicht van de risico’s en zie je nieuwe kansen.

Dit bieden wij
 • Een mooi salaris, CAO Metaal en techniek
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een informele werksfeer met leuke collega’s waar je jij en je tegen kunt zeggen
 • Voordelige zorgverzekering
 • Korting op o.a. een fitnessabonnement, nieuwe laptop of fiets
 • Een warm welkom
Dit ben jij
 • Je hebt een MBO-diploma (WEB 4) of HBO-diploma richting installatietechniek
 • Je hebt affiniteit met werktuigkundige installaties en weet daardoor veel hierover
 • Je maakt de benodigde kennis je snel eigen
 • Je hebt jarenlang ervaring binnen deze functie en deze branche, stages tellen ook mee
 • Je bent analytisch en goed met cijfers
 • Je ligt niet wakker van deadlines, je doet er juist een stapje bij
Over ons

Jij hebt talent. Mensen als jij noemen we bij Darwin’s Fox technische helden. Met wat jij kunt ben je in staat je werkgever én jezelf gelukkig te maken. Maar doe je dat op dit moment ook? Of ben je toe aan een baan waar je ’s ochtends met een nog grotere glimlach naartoe rijdt? Wij hebben die baan voor je.

Darwin’s Fox koppelt talentvolle technici aan de beste bedrijven. We hebben nauwe banden met de technische sector en weten precies wat organisaties zoeken. Daardoor hebben we altijd de beste banen bij de tofste werkgevers voor je.

Waarom zou je genoegen nemen met middelmatigheid? Als je goed bent in je werk is het zonde om die kwaliteit te verspillen aan werk waar je niet gelukkig van wordt. Waarin je misschien wel te weinig uitgedaagd wordt, oninteressante projecten moet doen of gewoon niet krijgt wat je verdient. Gun jezelf een baan en een beloning die passen bij wat jij brengt.

Technische helden zijn hard nodig. Altijd en overal. En omdat er lang niet genoeg van zijn, ben jij verzekerd van een topbaan. Die moet je alleen wel weten te vinden. Dus haal diep adem, waag de sprong en maak van jouw toekomst een gouden toekomst.

Darwin’s Fox geeft je de kans om alles uit jezelf te halen. Ben jij er klaar voor?

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever bestaat al generaties lang en opereert in de woning- industrie- en utiliteitsbouw. Geen project is hetzelfde, de ene keer ben je bezig met een kleinschalig project voor particulieren en de andere keer werk je aan een megaproject voor de industriebouw. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Je collega’s zeggen graag je en jij tegen elkaar. Zie jij jezelf al werken bij dit bedrijf? Wacht niet langer met solliciteren. Je wordt met open armen ontvangen in de familie.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...