Loading ...

Job content

Uitgeest

REMONDIS Smart Infra in Uitgeest is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het onderhouden, leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemetriesystemen voor afvalwater en oppervlaktewater. Van advies en ontwerp tot realisatie en beheer. Met circa 60 medewerkers in vestiging Uitgeest gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit binnen onze projecten en hebben we door onze kennis en ervaring een vooraanstaande positie behaald op de Nederlandse markt

Door de groei van de organisatie en ter versterking van onze afdeling Bedrijfsbureau, zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van: Calculator (WTB).

Wat doet een Calculator bij REMONDIS Uitgeest?

Een afwisselende functie binnen een professioneel team waarbij je mede verantwoordelijk bent voor de engineering van werktuigbouwkundige installaties. Het is aan jou om adviezen, offerte/ calculaties, onderhoudsprognoses, inschrijvingen, aanbevelingen en klantcontracten op te stellen, ze uit te werken en te bewaken.

Profiel
Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met een HBO/MBO+ opleiding richting werktuigbouw of gelijkwaardig, gecombineerd met een positieve, flexibele instelling en werkmentaliteit. Affiniteit met elektrotechniek is een pré.

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je beheerst de Nederlandse taal. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en commerciële vaardigheden en een gezonde dosis pioniersmentaliteit. Je bent creatief in het aandragen van oplossingen en weet dit om te zetten in een concreet uitvoeringsconcept. Je bent in bezit van een geldig rijbewijs en een VCA-diploma.

Wij bieden
Een baan bij een onderneming die behoort tot een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. REMONDIS Uitgeest bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een inspirerende en informele werkomgeving in een project alsmede service georiënteerd bedrijf en een klantgerichte omgeving met uiteenlopende opdrachtgevers.

Dit bedrijf biedt je een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn.

Naast een prettige werksfeer bieden wij een bij de functie passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden conform het CAO van METALEKTRO). Wij stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers door middel van cursussen en opleidingen.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de sollicitatie knop. Voor meer informatie over deze functie bel of mail met onze contactpersoon.

Over REMONDIS Smart Infra

De continuïteit van watermanagement is waar het REMONDIS Smart Infra om gaat.. Goed en vroegtijdig onderhoud en inspectie van pompsystemen beperkt het aantal storingen en minimaliseert hinder voor bewoners. Door vanaf het begin mee te denken bij waterprojecten kunnen de specialisten van REMONDIS Smart Infra adviseren over probleemloos functionerende installaties.

Bij REMONDIS in Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 30 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...