Job type: Fulltime, Parttime

Salary: €20 per uur

Loading ...

Job content

Functieomschrijving

Ben jij gek op sales? Is verkopen jouw passie en krijg jij een voldoening nadat jij een tevreden klant hebt binnengehaald? Word jij getriggerd door bonussen en neem jij niet genoegen met je uurloon? Wil je werken in een callcenter waar een TEAM wel belangrijk is en we elkaar motiveren? Wil jij kunnen doorgroeien in het bedrijf?

Dan zijn wij op zoek naar jou! SALES, SALES, SALES daar kicken wij op binnen Sale4All. Mensen met positieve energie en echte doorzetters, dat is wat wij zoeken. Geen opgever en een echte teamplayer! We helpen elkaar omhoog! Hier staan ook hoge bonussen tegenover, afhankelijk van het project kun jij per sale tot zo’n €100,- bonus verdienen per contract! Je kunt bij ons doorgroeien, daar staan genoeg functies en mogelijkheden voor in de toekomst open.

Onze kracht is het opleiden van nieuwe en onervaren mensen. Met een team van trainers en coaches helpen wij je om de gesprek en verkooptechnieken te leren zodat jij je goed en snel ontwikkelt tot een ervaren medewerker die veel scoort!

Onze werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 10:00 uur t/m 20:00 uuren op de zaterdag van 10:00 uur t/m 16:00 uur. Dagelijks starten we met een pre-shift en bespreken we samen met de groep de stand van zaken. Vaak bellen we klanten om hun energie of telecom contract te herzien. Samen met de klant maak je telefonisch een vergelijking en pak je het verbruik erbij. Je bent sociaal en zorgt dat je een leuk gesprek met de klant voert en de klant overtuigd, met je verkopers kwaliteiten. Hier krijg je natuurlijk training en begeleiding voor om kennis op te bouwen en communicatief sterker te worden.

Deze baan is goed te combineren met je studie. Wij verwachten dat je minimaal 12 uur kunt werken in een week. Wij als bedrijf begrijpen daarom ook dat je tijdens je toetsen en examens wat minder komt werken, daarnaast is er in jouw vakantie juist ruimte om wat meer uren te werken. Heb je bijna vakantie? Kan je zoveel uren maken als je wil.

Wij bieden:

· Een goed salaris

· Bonussen voor elke sale, tot wel €100,- per contract

· Een leuke werksfeer met veel gezelligheid

· Flexibiliteit, geef wekelijks zelf je planning door!

· Persoonlijke ontwikkeling.

· Training en coaching

· Gratis koffie en thee tijdens het werk

*Wij zoeken:
-vooral personen waar we op kunnen bouwen. Het belangrijkste voor ons is dat wij kunnen bouwen op mensen en een goede team kunnen vormen. Dit is voor ons net zo belangrijk als de SALES.

Kandidaten die wij zoeken zijn/hebben:
*Zelfstandig, je gaat met volle inzet voor je werk.
*Teamplayer, een goede sfeer is belangrijk voor ons.
*Een verantwoordelijkheidsgevoel, samen proberen wij er het beste van te maken. Elke dag gaan we voor onze targets en je denkt in het belang van het bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat we de juiste bouwstenen hebben in het bedrijf. Ook wanneer je er alleen voor staat motiveer jij je collega’s en blijf je gaan voor de targets.
*Communicatief sterk
*Een commerciële instelling, verkopen is jouw passie en dit geeft jou een enorme kick. Niemand ontkomt aan jou en je weet keer op keer je record te verbreken.
*Ervaring in de sales is handig.
*Geen ervaring? Geen probleem, wij leren je alle gesprek -en verkooptechnieken.
*Minimaal 16 jaar

Deze baan kan na je vakantie ook worden ingevuld als studentenbaan, maar ook als vaste baan of bijbaan. Je bepaalt zelf je werkdagen, wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag.

Reageer nu en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of laat ons gelijk je telefoonstem horen en bel naar 0640866310

Kijk ook op www.sale-4-all.nl

Contractduur 7 maanden

Parttime uren: 12-40 per week

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Freelance/ZZP

Salaris: €20,00 per uur

Aanvullende betalingen:

 • Bonusregeling
 • Commissie
 • Overuren uitbetaald

Arbeidsvoorwaarden:

 • Bedrijfsfeesten
 • Kerstpakket
 • Vrijdagmiddagborrel

Werkschema:

 • Dagdienst
 • Flexibel werkrooster
 • ma-vr
 • Weekend

Thuiswerken:

 • Nee
Loading ...
Loading ...

Deadline: 05-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...