Job type: Freelance/ZZP

Loading ...

Job content

CCU/SEH vpk

Wat ga je doen?

Zoek jij als CCU verpleegkundige afwisseling door op project basis te willen werken of door flexdiensten te draaien bij diverse ziekenhuizen in de regio van Breda? Of ben jij als SEH-verpleegkundige inzetbaar op de cardio afdeling? Lees dan verder!

Als CCU verpleegkundige heb je een zeer ruim pallet van mogelijkheden binnen de gezondheidszorg. Dit biedt natuurlijk vele voordelen voor jou. Hoe mooi zou het zijn als je een recruiter hebt die een groot netwerk heeft aan ziekenhuizen en samen met jou kan sparren over deze mogelijkheden in een kennismakingsgesprek. Vanuit Highcare zoek ik een verpleegkundige die graag ervaring wilt op doen en zijn of haar expertise wilt meenemen op de verschillende afdelingen van de ziekenhuizen. Je kan dit doen vanuit een dienstverband bij Highcare waardoor je flexibel bent en hierdoor diverse opdrachten kan vervullen. Hierbij profiteer je ook van de stabiliteit in werkuren. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden mocht je het fijn vinden om onderdeel te zijn van een vast team.

Detachering kan je dus op verschillende manieren invullen. Vind je het leuk om jarenlang te genieten van detachering is dat mogelijk of je kiest de weg dat je detachering wilt inzetten om te bepalen welk ziekenhuis het beste bij jou past voor de lange termijn. Naast de detachering bieden wij jou ook de mogelijkheid om trainingen te volgen vanuit ons opleidingsbedrijf OPPstap of Breederode Hogeschool. Zo krijg je als professional altijd de ruimte om jezelf te ontwikkelen gedurende de projecten. Om je verder te helpen met jouw carriére word je gedurende de detachering begeleidt door de recruiter en een planner. Zo krijg je buiten het huidige ziekenhuis ook inzicht in andere opdrachten. Wij vanuit Highcare vinden het zeer belangrijk om jouw carrière een flinke boost te geven. Mocht je naast detachering andere contractvormen gewend zijn dan is werken op 0-uren contract ook mogelijk of als ZZP’er. Graag kijken we samen met jou waar jij gelukkig van wordt en het beste bij jou past!


Wat verwachten we van jou?

  • Een diploma als CCU verpleegkundige
  • Beschikbaar voor 8-36 uur per week
  • Een geldige BIG registratie
  • Recente werkervaring op de CCU

Wat bieden we jou?

  • ZZP, flex of een vast dienst verband? Jij kiest!
  • Salaris conform cao ziekenhuizen/ ZZP tarief passend binnen jouw ervaring
  • Altijd keuze uit meerdere opdrachten;
  • De mogelijkheid om volledig bevoegd en bekwaam te blijven bij ons opleidingsbedrijf.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...