Job type: Deeltijds, Vaste baan, Tijdelijk

Salary: €12,18 - €14,05 per uur

Loading ...

Job content

Vacature: Chauffeur leerlingenvervoer Diemen

Ben jij enthousiast, sociaal en op zoek naar een zelfstandige en verantwoordelijke baan? Dan is de functie chauffeur leerlingenvervoer de baan voor jou.

Willemsen de Koning is op zoek naar chauffeurs leerlingenvervoer voor de regio Diemen. Dagelijks vervoert Willemsen de Koning scholieren van en naar hun school (zowel regulier als speciaal onderwijs). Leerlingenvervoer is in het leven geroepen omdat deze leerlingen òf niet op loop- of fietsafstand van school wonen òf omdat openbaar vervoer voor hen geen optie is. Op onze site www.wdkgroep.nl kunt u meer informatie vinden over het leerlingenvervoer.

Van maandag t/m vrijdag breng je gedurende het schoolseizoen een vaste groep scholieren naar school. Structuur en regelmaat is waar onze doelgroep behoefte aan heeft. Hierin speel je als chauffeur een belangrijke rol. De functie is voor 5 dagen per week voor gemiddeld 15 tot maximaal 20 uur per werkweek. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag en zijn meestal tussen 7.30 en 9.30 uur en tussen 14.30 en 16.30 uur. De uiteindelijke werktijd wordt bepaald door de route die u gaat rijden.

Functie eisen en kenmerken leerlingenvervoer:

· 5 dagen per week beschikbaar (4 is bespreekbaar) op bovengenoemde tijden gedurende het gehele schooljaar;

· Werken vanaf huis, het voertuig staat voor jouw deur (of op een laadplek in de buurt)!;

· Affiniteit met de doelgroep;

· In het bezit van rijbewijs B met minimaal 2 jaar rijervaring;

· Een goede beheersing van de Nederlandse taal;

· Arbeidsvoorwaarden conform cao taxi.

Zoals je wellicht hebt gelezen is voor deze functie een geldige chauffeurspas benodigd. Heb je deze niet? Willemsen de Koning is bereid in jou te investeren en neemt de kosten voor deze opleiding op zich. Wij werken met zeer ervaren en professionele opleiders die je van A tot Z begeleiden naar het behalen van een chauffeurspas. Voor meer informatie en de voorwaarden verwijzen wij je naar de volgende link https://werkenbijwdk.nl/

Ben je al in het bezit van een chauffeurspas, dan ontvang je na 6 maanden 250 euro bonus!

Waarom werken bij Willemsen de Koning?

· We investeren in opleidingen voor medewerkers. Onze medewerkers hebben alle relevante vakopleidingen met succes afgerond. Daarnaast worden zij continu bijgeschoold en getraind in het omgaan met de verschillende doelgroepen en worden zij op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen;

· Een uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband;

· Nieuwe medewerkers worden ingewerkt volgens ons inwerkprogramma. De medewerker wordt begeleid door getrainde en opgeleide mentorchauffeurs;

· We werken in een informele cultuur. De deuren staan open voor ons personeel en we luisteren naar de ideeën en adviezen van onze medewerkers;

· Onze voertuigen zijn afgestemd op de reiziger en voldoen aan de milieueisen;

· Wij besteden op een vooruitstrevende manier aandacht aan onze bedrijfsvoering en zijn in het bezit van TX-keur, ISO9001, ISO14001 en ISO 27001.

Wie zijn wij?

Willemsen-de Koning Groep is een van de grotere bedrijven in Nederland op het gebied van kleinschalig personenvervoer. Voor publieke opdrachtgevers (gemeenten en provincies) en zorginstellingen verzorgen wij de regie en uitvoering van (regio) taxivervoer. Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. De mens staat centraal waarbij we continu streven naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van reizigers, opdrachtgevers en onze medewerkers.
Met recht kunnen we zeggen dat Willemsen- de Koning Groep zich onderscheidt op klantgerichtheid, flexibiliteit en pragmatisme, waarbij het accent op het welzijn van de reiziger ligt.

Wilt u uw bijdrage leveren om de kinderen comfortabel en veilig te vervoeren? Wacht niet langer en solliciteer.

Parttime uren: 15 per week

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan, Tijdelijk

Salaris: €12,18 - €14,05 per uur

Aanvullende betalingen:

  • Bonusregeling

Arbeidsvoorwaarden:

  • Bedrijfsfeesten
  • Kerstpakket
  • Pensioen
  • Zorgverzekering

Werkschema:

  • ma-vr

Licentie/certificaat:

  • Rijbewijs C (Gewenst)

Thuiswerken:

  • Nee
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...