Loading ...

Job content

Geeft leiding aan een ploeg van een aantal medewerkers. Bepaalt wat er moet gebeuren en hoe dat gedaan wordt. Verdeelt de taken en ziet erop toe dat de opdracht zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Werkt vanuit een werkinstructie en/werktekening.

Ben jij flexibel, klantgericht en een echte team player? En wil jij als Chef werkplaats een leuk en hecht team aansturen bij onze opdrachtgever in Apeldoorn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je terecht als Chef werkplaats?
Onze opdrachtgever adviseert, begeleid, constructureerd en bewerkt proces technische projecten. Ze hebben voornamelijk klanten in de food industrie zoals melk, bier en kaasfabrieken maar ook chemische en farmaceutische industrie in Nederlands of soms daarbuiten. Een aantal kalnten waar onze opdrachtgever voor werkt zijn Leerdammer, Keune, Remia en Veolia.

Onze opdrachtgever is voornamelijk bezig met het leggen van leidingsystemen. Aanpassingen van machines, verpakkingsmachines of lopende banden. Installaties aanleggen en serivce en onderhouds taken uitvoeren, maken van RVS materiaal wat op maat gemaakt dient te worden. Daarnaast verrichten ze ook revisiewerkzaamheden uit van o.a. leidingstukken, kleppen, alfuiters en andere materialen.
Wat ga je doen als Chef werkplaats?
Als Chef werkplaats ben je verantwoordelijk voor het managen en coachen van de monteurs, je stelt de werkplaatsplanning op en zorgt ervoor dat iedereen tijdig aan zijn of haar werktaken begint. Je voert eindcontroles uit conform de kwaliteitseisen en veiligheidsnormen en bespreekt de voortgang met klanten. Je voert administratieve taken uit en verwerkt eventuele facturen. Kortom jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en de planning voorspoedig verloopt. Daarnaast schakel je tijdig en lever je een bijdrage bij andere voorkomende werkzaamheden

Wat bieden wij de Chef werkplaats?
 • Een interessante, afwisselende en uitdagende functie
 • Goede opleidingsmogelijkheden
 • Uitstekend salaris
 • Zicht op een vast dienstverband
 • Bij een vast dienstverband bij onze opdrachtgever kan je rekenen op een eindejaarsuitkering
 • Leuke teamuitjes zoals het drakenbootfestival in Apeldoorn
 • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen
Wie zoeken wij als Chef werkplaats?
 • Je hebt een technische MBO (MTS) opleiding afgerond
 • Je beschikt over leiddinggevende kwaliteiten
 • Je hebt ervaring met RVS leidingwerk en plaatwerk
 • Je hebt affiniteit met de procesindustrie
 • Je beschikt over een rijbewijs
Interesse in de functie van Chef werkplaats?
Zoek je een afwisselende job bij een eigentijds installatiebedrijf, dan zit je hier goed. We zijn benieuwd naar je!
Gebruik dan de ‘Solliciteer direct’ button onderaan de vacature en solliciteer snel en eenvoudig. Mocht je vragen hebben over de functie of wellicht iets anders binnen Erick Personeelsdiensten zoeken dan kan je ons bereiken op 0578-745140 of vaassen@erick.nl. Tot snel!
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...