Clubmanager SportCity

BAPAS

View: 106

Update day: 07-05-2023

Location: Leiden Zuid-Holland

Category: Executive management

Industry:

Job type: Voltijds, Vaste baan

Loading ...

Job content

Wil jij bijdragen aan een fitter Nederland als Clubmanager bij SportCity? Heb jij leidinggevende ervaring aan een team in de horeca, retail, facilitaire dienstverlening, sport of recreatie? En heb je affiniteit met fitness, wellness, beweging en gezond leven? Lees dan snel verder!

Zowel inspannen als ontspannen – SportCity is dé bestemming waar iedereen kan werken aan het gewenste sportresultaat en na afloop lekker kan relaxen. De organisatie is op zoek naar een:

Clubmanager SportCity
Vlietlijn (Leiden) – 40 uur

Werken bij SportCity is…

De leukst denkbare baan: het leiden van je ’eigen’ club binnen een succesvol sportief bedrijf met een jonge cultuur en een fantastische mix van verschillende soorten leden. Je werkt in een informele bedrijfscultuur, gericht op gezondheid en het leveren van een positieve maatschappelijke bijdrage. SportCity streeft naar de beste opleidingen voor al haar medewerkers.

Wie zoekt SportCity precies?
Als persoon bezit je een hoge gunfactor en de juiste dosis positieve energie. Fitness en bewegen zijn helemaal jouw ding. Je kickt op samen resultaten behalen met je team. Je geeft met plezier en op een natuurlijke wijze leiding aan het team (circa 20 - 30 medewerkers). Samen zorg je voor de optimale klantervaring. Je houdt van uitdaging en voelt je thuis in de commerciële dienstverlening. Je bent flexibel inzetbaar en weet gestructureerd te werk te gaan. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de fitnessbranche en hebt ervaring met de doelgroep. Maar het allerbelangrijkste is, dat jij je opstelt als een ondernemer. Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat van de club en wil dit doorlopend verbeteren. Als je jezelf hierin herkent, dan is dit dé job voor jou!

Wat zijn de concrete functie-eisen?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Leidinggevende werkervaring aan een groter team (horeca, filiaalbedrijf, facilitair, recreatie etc.)
  • Niet te grote woon/werk afstand (liefst lokaal of in nabije regio)

Hoe zegt SportCity het zelf?

“Werken bij SportCity betekent deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf waar je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde mensen met energie, creativiteit, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om ambitieuze doelen te realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om in één van de leukste bedrijven van Nederland te werken? Dan ben je hier op de juiste plek.”

Informatie en sollicitatie
Neem contact op met BAPAS Arbeidspsychologen via 020-7162464. Vraag naar Mijntje van Kampen.

Solliciteren kan via de buttonbovenaan deze pagina.

Publicatiedatum: 23 maart 2022
Sluitingsdatum: 4 mei 2022

Mochten wij vóór 4 mei geschikte kandidaten hebben gevonden, dan wordt de vacature eerder gesloten.

Soort dienstverband: Voltijds, Vaste baan

Werkschema:

  • ma-vr

Ervaring:

  • Management: 1 jaar (Gewenst)

Deadline sollicitaties: 04-05-2022

Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...