Loading ...

Job content

Waar ga je aan de slag?

Maas Autogroep is officieel dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer en een (h)echt familiebedrijf in het ’Groene Hart’. Jan Maas startte in de jaren 60 zijn autobedrijf in Nieuwkoop en dit is inmiddels uitgegroeid tot een krachtige merkdealer met 9 prachtige vestigingen en bijna 250 medewerkers. Je vindt Maas Autogroep in Alphen aan den Rijn, Gouda, Moordrecht, Nieuwkoop, Uithoorn en Woerden. Maas Autogroep is een echt full service dealer bedrijf. De klant kan hier voor alles terecht wat met mobiliteit te maken heeft; van schadeherstel, (private)lease tot een ruim aanbod occasions. Binnen het bedrijf heerst, ondanks de schaal, een zeer familiaire sfeer en werken de verschillende afdelingen en vestigingen geolied samen om de klant te ontzorgen.

Wat ga je doen bij ?

Als Verkoopondersteuner / Commercieel Medewerker ben je een zeer belangrijk onderdeel van het SEAT en ŠKODA verkoopteam. Jij zorgt er namelijk niet alleen voor dat de online showroom maar ook de fysieke showroom actueel en op orde is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de logistieke processen rondom de vestiging en ben jij "de persoon die het wel regelt". Tenslotte ben je een echte gastheer / gastdame en zorg je ervoor dat voor de klanten die de showroom en/of werkplaats bezoeken de beste beleving krijgen.

Wat verwachten we van jou?

Je ben in de afrondende fase van een IVA-opleiding of een vergelijkbare opleiding (MBO+/HBO) en hebt een passie voor auto’s. Vanzelfsprekend heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden en heb je een hands-on mentaliteit. Verder heb je een klantgerichte instelling en kan je je goed inleven in een klant. Tenslotte wil jij een functie die zich midden in het bedrijfsproces bevindt en de persoon zijn "die het wel even regelt". De zaterdagen zijn belangrijke verkoopdagen en zal je dus ook werken, maar je krijgt daar doordeweeks een vrije dag voor terug.

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende, verantwoordelijke en zeer afwisselende functie waarin je de spin binnen de vestiging bent. Je gaat aan de slag binnen een leuk en enthousiast team en gaat werken met mooie en krachtige merken bij een stabiel en financieel gezond familiebedrijf. Vanuit Maas Autogroep krijg je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en ontplooien.

Wat ga je verdienen als Commercieel medewerker?

Als Commercieel medewerker / Verkoopondersteuner krijg je een net salaris dat samen met jou bepaald wordt en afhankelijk is van jouw ervaring, kennis en kunde. (€1300 - €1850 bruto per maand)

Welk contract krijg je?

Je krijgt direct een contract bij Maas Autogroep Nieuwkoop

Jouw recruiter: Dennis Verhoef

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...