Commercieel Medewerker (m/v) Binnendienst - Verhuizing naar Dublin

Indeed

View: 107

Update day: 01-11-2023

Location: Den Haag Zuid-Holland

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

Your Job

Graag ontvangen wij een Engelstalige versie van je cv.

Als Commercieel Medewerker in ons team Scaled Business Success (SBS) adviseer je mogelijk potentiële, nieuwe en voormalige klanten binnen ons MKB-segment en je helpt ze om hun vacatures op onze website te activeren. Je ontvangt dagelijks leads en je voert telefonisch of via e-mail overleg met klanten om hun wensen en behoeften te inventariseren en opties te presenteren om de producten en diensten van Indeed met succes in te zetten.

Verantwoordelijkheden:

  • Proactief contact opnemen met nieuwe klanten en prospects om aanbiedingen te doen.
  • Informatie geven over diverse Indeed-producten en deze positioneren, zodat kleine en middelgrote bedrijven maximaal succes kunnen behalen, en begeleiding bieden bij het onboardingstraject.
  • De gestelde targets per kwartaal halen, onder andere voor omzet en conversie.
  • Zorgen voor een geweldige klantervaring en goede resultaten, zodat klanten bij ons blijven.

Who You Are

  • Eerste ervaring in Verkoop / Service, idealiter in (maar niet beperkt tot): online adverteren, zoekmachinemarketing (SEM), pay-per-click (PPC) adverteren, wervingsadvertenties, of personeelsbemiddelingsbureaus
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je kunt ook actief luisteren in het Engels en Nederlands.
  • Je bent klantgericht en hebt een passie voor informatie, service en verkoop.
  • Je kunt op de juiste manier prioriteiten stellen in taken en kunt je aanpassen aan een steeds veranderende omgeving.

Relocation assistance as well as personalized moving support will be provided for this role for international applicants.

Who we are

Ons Sales-team biedt bedrijven via toegankelijke, effectieve hulpmiddelen een compleet nieuwe manier om de juiste persoon voor de functie te vinden. Wij ondersteunen de mensen van ons Sales team vanaf dag één door middel van trainingen en carriere ontwikkeling.

Our Mission

Als de wereldwijd nummer 1* vacaturesite is het onze missie om mensen aan een baan te helpen. We streven ernaar te voorzien in een inclusieve en toegankelijke werkplek waar alle mensen zichzelf kunnen zijn. We willen onze teams laten groeien met meer mensen die ons enthousiasme voor innovatie en het creëren van de beste ervaring voor werkzoekenden delen.
(*comScore totaal aantal bezoeken, maart 2021)

Salary Range Disclaimer

De basissalarisschaal geeft het hoogst en het laagst mogelijke salaris op de Indeed-salarisschaal weer voor deze functie. Het daadwerkelijke salaris hangt af van onder andere locatie, ervaring en prestaties. De weergegeven schaal is slechts een onderdeel van het totale arbeidsvoorwaardenpakket van Indeed voor medewerkers. Andere arbeidsvoorwaarden zijn onder andere kwartaalbonussen, Restricted Stock Units (RSU’s), een flexibel beleid voor betaald verlof en regiospecifieke voorwaarden.

Salary Range Transparency

Dublin 30,000 - 50,000 EUR per year

Equal Opportunities and Accommodations Statement

Indeed is trots een werkgever te zijn die iedereen gelijk behandeld, op die manier willen we een diverse omgeving creëren waar iedereen welkom is. Alle gekwalificeerde kandidaten worden in aanmerking genomen zonder onderscheid naar ras, huidskleur, godsdienst, geslacht, familiale status, burgerlijke stand, sexuele geaardheid, nationaliteit, mindervaliden, leeftijd of elke andere, niet op verdienste gebaseerde of juridisch beschermde achtergrond.
Indeed wil personen met een handicap redelijkerwijs tegemoetkomen in het sollicitatieproces. Als je een regeling wilt aanvragen, neem dan contact op met Talent Attraction Help via +31 800 0249663 of stuur minstens een week voor je sollicitatiegesprek een e-mail naar TAhelp@indeed.com.

Our Policies and Benefits

View Indeed’s Applicant Privacy and Accessibility Policies - https://www.indeed.com/legal/indeed-jobs
Learn about our global employee perks, programs and benefits - https://benefits.indeed.jobs/
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...