Job type: Fulltime

Salary: € 2.400 - € 2.800 per maand

Loading ...

Job content

Bedrijfsomschrijving


Deze internationale speler in de logistiek zorgt voor een optimale goederenstroom tussen bedrijven. In de logistiek en het transport is deze organisatie een belangrijke speler en een interessant bedrijf om voor jou om je verder te ontwikkelen.


Functieomschrijving


Je start je dag met een kop koffie en je collega’s om de dag door te nemen met je manager.

Als (aankomend )intern accountmanager in de zakelijke dienstverlening beheer je een aantal kleinere klanten en benader je prospect die je uiteraard enthousiast maakt over de logistieke dienstverlening van deze organisatie. Dit doe je in een energiek en leerzaam team dat sales gedreven te werk gaat. Jij hebt hier de kans om je te bewijzen, te veel leren en een mooie ontwikkeling door te maken. In deze leerzame omgeving kun je kansen pakken en op termijn (2 jaar) zelfs doorgroeien naar een buitendienstfunctie.

 • Je signaleert kansen in de markt en en benadert bedrijven die enorm voordeel hebben bij de dienstverlening van deze organisatie;
 • Je beheert een aantal klanten zelfstandig en zorgt dat processen soepel verlopen. Voor deze klanten ben je het aanspreekpunt als het gaat om uitbreiding van de handel;
 • Je werkt mee aan projecten en werkt ideeën uit die commercieel interessant zijn;
 • Je verkoopt zelfstandig telefonisch diensten aan nieuwe en bestaande klanten;
 • behoeften van klanten identificeren;
 • Je maakt afspraken met de klant over de dienstverlening;
 • Als Accountmanager Binnendienst ben je werkzaam als Medewerker Verkoop Binnendienst waar je de diensten van de organisatie verkoopt. Als Commercieel Medewerker denk je tevens mee aan sales innovatie en plannen van acties. Je bent werkzaam op de commerciële Binnendienst.

Functie-eisen
 • Je beschikt over een opleiding op MBO of HBO niveau en hebt een commerciële ambitie. (Commerciële economie of Hotelschool sluiten bijvoorbeeld goed aan). Heb je de opleiding junior accountmanager gedaan dan kan dat ook goed aansluiten op deze functie. Je kunt in deze functie veel leren en wordt goed begeleid;
 • Je hebt ervaring op een commerciële binnendienst en vindt het leuk om contacten te leggen en sales te genereren;
 • De ervaring die je al hebt op het gebied van sales kun je mooi inzetten. B2B-ervaring is een pré;
 • Je hebt lef, bent nieuwsgierig, ondernemend en sterk klantgericht;
 • Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig in zowel Nederlandse als Engelse taal omdat deze organisatie ook internationale klanten bedient;
 • Je beschikt over humor, een positieve visie en een gezonde drive om je collega’s te ondersteunen;
 • Je woont in de omgeving Utrecht. Regio Amersfoort Hilversum Amstelveen Zeist is eveneens mogelijk;

Indien jij een commerciële ambitie hebt dan is dit de plek om je verder te ontwikkelen. Wij nodig je uit om in dat geval ook te solliciteren.

Ben je een junior accountmanager en toe aan de volgende stap dan kan dit ook een interessante functie zijn. Als de verkoop maar is je bloed zit en jij door wilt groeien dan faciliteert de organisatie je in de loopbaanontwikkeling.


Arbeidsvoorwaarden


Voor deze vaste fulltime baan ontvang je een salaris tussen de €2.400-€2.800 op basis van een fulltime werkweek afhankelijk van je opleiding en je werkervaring. Daarnaast ontvang je ADV dagen vakantiedagen, vakantiegeld en er is een bonusregeling. De organisatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid, daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden en krijg je een interne opleiding en ontvang je een reiskostenvergoeding conform CAO.

In het sales team leer je bijzonder veel van je collega´s en bouw jij je kennis en ervaring uit. Binnen deze organisatie zijn er goede carrièrekansen afhankelijk ook van jouw ambitie.Wij komen graag met je in contact en vertellen je meer over de mogelijkheden.

Contactgegevens
Martiene Veldhuis-van der Kolk
Trasmolenlaan 5
3447 GZ Woerden

Email: m.veldhuis@werk.olympia.nl
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...