Content Creator/Grafisch Vormgever

Brain Wash

View: 109

Update day: 01-11-2023

Location: Rotterdam Zuid-Holland

Category: Marketing / PR

Industry: Consumentendiensten

Loading ...

Job content

Wie zijn wij
Provalliance Nederland is hét grootste kappersformulehuis van de Benelux met toonaangevende merken, waaronder Cosmo Hairstyling, Team Kappers en BrainWash Kappers. Onderdeel van de Franse Provalliance Group, Europees marktleider in de kappersbranche.

Doordat we formules in alle segmenten van de kappersmarkt hebben, is het voor onze marketingafdeling belangrijk om de juiste campagne per merk weg te zetten. Dit doen we onder andere door het uitvoeren van sterke (social-media) campagnes, samenwerkingen met influencers, maar ook door de touchpoints in onze salons op de juiste manier in te zetten. Dit doen we voor zowel onze franchisenemers als onze eigen salons.

Bij Provalliance Nederland werk je in een jong, dynamisch en gedreven team waarbij jouw ontwikkeling en talenten centraal staan. Daarnaast werk je in een prachtige omgeving met uitzicht op de Erasmusbrug en op de hoek van de Witte de Withstraat in Rotterdam. Provalliance Nederland staat geen moment stil.

Functieomschrijving
Wij hebben grote groeiambities voor Provalliance Nederland, en daarin speelt marketing een belangrijke rol. Ben jij het nieuwe creatieve brein achter onze content en het grafische ontwerpen? En weet jij als geen ander hoe je online en offline de juiste doelgroep bereikt? Wij zoeken een enthousiaste en proactieve content creater/grafisch ontwerper die samen met de groeiende marketingafdeling van Provalliance Nederland zich inzet voor het vergoten van de naamsbekendheid van onze merken.

Wat ga je doen?
Je denkt mee hoe we onze op een effectieve manier kunnen realiseren en optimaliseren. Van het uitwerken en inplannen van campagnes, het maken van designs en advertenties zowel online als offline. Je zorgt dat de kanalen er altijd goed bij staan én je krijgt de verantwoordelijkheid om de activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Je bent een interne sparringpartner als het gaat om online/offline campagnes.

Met drie merken die zich bevinden in alle segmenten van de markt weet je goed hoe je diverse doelgroepen aan kunt spreken én kunt activeren. Je kunt je dan ook feilloos verplaatsen in de verschillende identiteiten van de merken en hun tone-of-voice. Met jouw creativiteit en onderscheidende content en grafische ontwerpen weet je consumenten te raken en inspireren. Je hebt oog voor trends en ontwikkelingen in de online en offline wereld en hebt een passie voor het maken van pakkende designs.

Creatieve vrijheid vinden wij bij Provalliance dan ook erg belangrijk. Als je voor ons aan de slag gaat dan betekent het dan ook dat je niet altijd binnen de lijntjes hoeft te kleuren. Met jouw ontwerpen mag je buiten de kaders denken en content creëren die anderen continue weet te inspireren.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je beheert en bewaakt de huisstijlen van alle formules;
 • Je ontwikkelt en regelt sprekend beeldmateriaal voor al onze online en kanalen en de beelden in de salons (offline);
 • Je onderhoudt alle social media kanalen(Facebook, Instagram, Pinterest), websites en bent daarbij verantwoordelijk voor creatie, productie en publicatie van content;
 • Je bedenkt, schrijft creatieve content die aansluit op onze marketingactiviteiten;
 • Als échte allrounder ondersteun je onze franchisenemers en onze eigen salons met hun social media kanalen en drukwerk;
 • Je creëert pakkende designs voor campagnes voor zowel online als offline, en bent verantwoordelijk voor de planning;
 • Het plannen en overige marketing- en PR activiteiten (events, tutorials voor grote mediapartners).

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een portfolio met eigen werk waarin jouw werkervaring naar voren komt.
 • Je hebt werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Sterke affiniteit met beauty;
 • Flexibel en veranderingsgezind;
 • Ervaring in productie van conversie-gerichte content;
 • Kennis en ervaring social media applicaties;
 • Je weet alles van verschillende Adobe programma’s van Illustrator, Premierepro, Photoshop en Indesign;
 • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Kan goed werken in teamverband en weet je collega’s te inspireren;
 • Je kan een concept neerzetten én uitwerken voor productie met grafische programma’s.

Wat staat daar tegenover?

Een veelzijdige baan bij een internationaal bedrijf, met in Nederland meer dan 350 salons, een sterke marktpositie en ambitieuze werkomgeving waar we alles vanuit onze passie voor het kappersambacht doen. Persoonlijke aandacht voor de klant en respect voor elkaar staan hoog in het vaandel. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden zoals een pensioenregeling en een persoonlijk budget om je haar te laten doen door de haarexperts uit de branche! #goodbyebadhairdays.

Is dit jouw droombaan? Ben je enthousiast geworden over deze functie en onze organisatie?
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...