Job type: Fulltime

Loading ...

Job content

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Assistent-Accountant controlepraktijk!

Ben jij op zoek naar een eerste of tweede stap in de accountancy? WEA Rivierenland is op zoek naar een Assistent-Accountant voor in de controlepraktijk. In jouw rol als Assistent-Accountant bij WEA Rivierenland heb jij de unieke kans om de rechterhand te worden van Register-Accountant en Nyenrode docent Wim Versteeg.

Functieomschrijving

De focus van jouw rol ligt op de controleklanten, waarbij je zelf al snel met veel diepgang en variatie aan de slag gaat met diverse controleopdrachten. Omdat WEA Rivierland op dit moment bezig is met de uitbreiding van haar controleklantenportefeuille, zijn wij op zoek naar iemand die meegroeit in onze ambitie in de controlepraktijk. Hierbij ontstaan er voor jou doorgroeimogelijkheden.

Dit ben jij

Je bent bezig met de deeltijdopleiding accountancy en hebt de ambitie om door te studeren (RA), of je bent reeds gestart met de opleiding tot RA. Het zou fijn zijn als je al enkele jaren werkervaring hebt, maar ook met minder ervaring kan deze rol je goed passen. Verder ben je flexibel en pas je goed in een diverse en beweeglijke rol. De rol van Assistent-Accountant in de controlepraktijk bij WEA is een functie met veel kansen, jij bent daarom iemand die zijn of haar ontwikkeling graag vorm geeft binnen onze organisatie.

Dit zijn wij

WEA Rivierenland Accountants en Adviseurs helpt ambitieuze ondernemers om hun doelstellingen te behalen. Dit doen wij met onze proactieve dienstverlening, zoals accountancy, belastingadvies, bedrijfsadvies, audits, onlinediensten en slimme administratieprocessen. Ook nemen wij de volledige payroll administratie, werkgeversrisico’s en -verplichtingen uit handen. Ons klantenpakket bestaat uit MKB+ en corporate organisaties in o.a. de branches metaal en techniek, (detail)handel en zakelijke dienstverlening.

Het team van WEA Rivierenland bestaat uit ongeveer 25 collega’s, allen gedreven om hun vak met een kritische blik uit te oefenen. Wij kennen een ‘open deur beleid’ en en informele sfeer op kantoor. De werkruimtes zijn modern en vrolijk aangekleed en geven een warm gevoel, net als het jonge en frisse team waarin jij terecht komt. Verder is er geen sprake van een gedwongen overwerkcultuur en heerst er een gezonde werk-privé balans. Alles is gericht op jouw ontwikkeling!

Wat wij bieden

Wij bieden een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij moet je denken aan 29 vakantiedagen, flexibele werktijden, eventuele auto van de zaak en diverse opleidingsprogramma’s. Deze opleidingen zijn vakspecifiek maar ook gericht op het ontwikkelen van je soft skills.

Enthousiast geworden?

Heb je aanvullende vragen over de vacature of wil jij graag bij ons aan de slag? Neem dan contact op met Erik de Bruin via 0418-579543.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...