Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Coördinator Supply Chain

Jij zoekt een uitdaging waar jij echt impact kan maken. Binnen deze organisatie kan dat. Jij bent als Coördinator Supply Chain verantwoordelijk voor de inkoop, jij stuurt soms medewerkers in het magazijn aan en jij hebt soms ook nog klantcontact. Veel afwisseling bij een groeiend, net en internationaal bedrijf. Meer informatie? Lees snel verder!

De werkgever

Jouw nieuwe werkgever zit in een redelijk nieuw pand in Tiel. Zij zijn de markleider in het maken van verschillende coatings voorbuitengevelisolatiesystemen. Zij werken als al meer dan 60 jaar als de modernste technieken voor gevelisolatiesystemen. Het is een internationaal bedrijf, waar ze in Tiel gericht zijn op de coatings. Het is een kleinere vestiging met ongeveer 25 mensen. Het is dan ook een hecht team met veel ervaring. De coatings worden gemengd. Als jij een teamgevoel zoekt, zit het hier wel goed.

De Functie

Als coördinator supply chain ben jij verantwoordelijk voor de levertijden en zorg jij ervoor dat alle orders van de productie goed worden ingevuld. omdat het een kleinere organisatie is, ben jij hier echt eindverantwoordelijk voor. Jij bent voor sommige klanten ook de eerste contactpersoon en bent hiervoor ook adviserend. Je begeleidt dus echt van het begin tot het eindpunt het gehele proces. Verder houdt jij contact met de verschillende transportbedrijven en maakt afspraak met de diverse internationale leveranciers. Naast dit alles is het een mooie taak om ook de planning van de verfmengerij en het magazijn te maken. Ook breidt jij het assortiment uit bij nieuwe ontwikkelingen en behoefte van de klant.

Wat vragen wij van jou?
 • Jij bent een HBO starter of hebt al werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Jij bent communicatief vaardig en kan goed omgaan met klanten;
 • Commercieel en onderhandelen zijn kwaliteiten waarin je jezelf herkend;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift,
Wij bieden jou:
 • Een mooie functie als coördinator supply chain
 • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een internationaal georiënteerde omgeving
 • Veel vrijheid
 • Werken in een hecht team
 • Een prettige werksfeer in een professioneel informeel bedrijf
 • Een functie voor onbepaalde tijd
 • Mooi salaris vanaf €2800 euro bruto per maand
Meer informatie

Is dit de baan voor jou of wil je gewoon meer informatie voor de functie Coördinator Supply Chain? Solliciteer dan via de button! Je kan Recruitmentconsultant Arend-Jan Noordam bereiken op 06-86871165 of via arendjan@westerduinpersoneel.nl voor meer informatie.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...