Position: Director

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

 • Zorgdragen voor effectief en efficiënt beheer van je eigen klanten- en debiteurenportefeuille
 • Aanvragen van kredietlimieten
 • Telefonisch en schriftelijk debiteurencontact op een commerciële manier
 • Het aangaan en onderhouden van relaties met zowel klanten als debiteuren
 • Incasseren van openstaande facturen

Jouw rol

Als Credit Controller ben je binnen een team van meerdere Credit Controllers verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en de bevoorschotting van de klanten die binnen jouw eigen klantenportefeuille vallen. Je klantenportefeuille bestaat uit Nederlandse klanten. De debiteurenportefeuilles bevatten ook buitenlandse ondernemingen binnen heel Europa en soms daarbuiten. Kennis van de Engelse taal is daarom een must, aanvullende kennis van Duits, Frans, Italiaans en/of Spaans is een pre.

Binnen de functie is het belangrijk dat je stressbestendig en een goed georganiseerde duizendpoot bent die in staat is de juiste prioriteiten te stellen. Doel is om enerzijds de klant van voldoende Financiële middelen te voorzien en anderszijds om de betalingen tijdig voor BFS binnen te halen en de risico’s voor BFS door proactief handelen richting klanten en debiteuren tot een minimum te beperken.

Wie we zoeken
 • Je hebt een klantgerichte instelling
 • Je hebt een hands-on mentaliteit
 • Je hebt MBO werk-en denkniveau en bijvoorkeur een financiële achtergrond ofwerkervaring in de financiëledienstverlening
 • Je hebt een uitstekende beheersing vande Nederlandse en Engelse taal, zowelmondeling als schriftelijk

Wat we bieden
 • Je bent werkzaam in een klein eninformeel team
 • Ruimte voor ontwikkeling engroei, zowel op persoonlijk als opwerkgebied
 • Een jong en enthousiast teamwaar we de lijntjes graag kort houden
 • Je krijgt de mogelijkheid omgedeeltelijk thuis te werken
 • Een salaris tussen €2.400 - €3.200 bruto per maand, afhankelijk van opleiding enervaring
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast contract

Over Bibby Financial Services

Bibby Financial Services is gespecialiseerd in financiële dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf (mkb).Middels factoring voorzien we bedrijven van financiering. Zo zijn zij niet afhankelijk van lange betalingstermijnen en hoeven ze zich niet langer druk te maken over het debiteurenbeheer. Op deze manier is er ruimte voor datgene wat er echt toe doet: ondernemen! Als onderdeel van een multinationale organisatie met Britse roots, die al meer dan twee eeuwen bestaat, voorzien wij wereldwijd meer dan 12.000 bedrijven van financiering. In totaal beheren we meer dan 11 miljard euro omzet voor onze klanten.BFS Nederland is gevestigd in Waalre. We zijn en blijven een familiebedrijf en dat zie je aan onze persoonlijke aanpak. We zetten in op langdurige relaties waarbij we onze klanten kennen. Op kantoor heerst een informele werksfeer waarbij het teamgevoel voorop staat.We zijn een ambitieuze organisatie en kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan en te bouwen aan de toekomst.

&Work helpt je verder

Bij &Work begrijpen we dat het belangrijk is om te werken op een plek waar je gewaardeerd wordt, waar je je verder kunt ontwikkelen en waar je de ruimte krijgt om te groeien. Door via &Work te solliciteren, krijg je direct toegang tot ons brede netwerk van werkgevers. We kunnen je helpen bij de introductie bij het bedrijf, achtergrondinformatie verstrekken, je voorbereiden op gesprekken zodat je jezelf overtuigend kan presenteren en je bijstaan tijdens de onderhandelingen om je een mooie stap vooruit te laten zetten in je carrière. Nog niet gevonden wat je zocht? Schrijf je in via &Work en we houden contact. Als we iets gevonden hebben dat echt precies bij jou past, laten we het je weten!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 14-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...