Salary: € 3.400 - € 4.200 per maand

Loading ...

Job content

Beschrijving

Scania Logistics Netherlands is met vestigingen in Hasselt en Zwolle in een sneltreinvaart een belangrijke speler geworden als logistieke dienstverlener en bevoorraden wij alle Scania productie-units. Onze kracht is de balans tussen respect voor onze medewerkers, klantgericht werken en het leveren van kwaliteit. Het speelveld van de organisatie is zowel lokaal, regionaal als internationaal en de Supply Chain is wereldwijd.

De functie van Customer Support Coördinator valt binnen één van de drie teams op de kwaliteitsafdeling van Scania Logistics Netherlands. De afdeling Quality & Data heeft de taak om contact te onderhouden met klanten en leveranciers over de kwaliteit van geleverde diensten. De contacten zijn erop gericht om producten en diensten die niet aan de norm voldoen op gewenst niveau te krijgen. De afdeling coördineert de verzending van garantie onderdelen naar klanten en coördineert inspecties op onderdelen in het magazijn. De geleverde kwaliteit wordt gemeten en gerapporteerd aan het management.

“Quality is when the customer returns and the product does not”

Als Customer Support Coördinator ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met onze interne en externe klanten en bied je ondersteuning bij vragen en problemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorgt ervoor dat hun vragen en problemen snel en professioneel worden opgelost. Je onderzoekt problemen op het gebied van productkwaliteit welke kunnen leiden tot verstoringen, vertragingen en extra kosten binnen het proces. Je werkt actief aan de verbetering van onze processen en procedures, zodat we klanten steeds beter kunnen bedienen en onze dienstverlening voortdurend kunnen verbeteren. In het kader van continu verbeteren meet jij de klanttevredenheid en op basis hiervan neem jij deel aan diverse verbetertrajecten.

Dit ben jij

Een problem solver met uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee je in staat bent klanten snel en professioneel te helpen;
In staat om onder druk te werken, stressbestendig en in het bezit van een analytisch denkvermogen;
Je bent kwaliteitsbewust, klantgericht, kunt goed samenwerken met andere disciplines en hebt overtuigingskracht om procesverbeteringen en nieuwe processen te realiseren.

Jij brengt mee

Afgeronde hbo bachelor;
Minimaal 3 jaar werkervaring in een logistieke/automotive customer support rol. Bij voorkeur in een internationale omgeving;
Kennis van binnen kwaliteitssoftware en systemen;
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Overige talen is een pré;
Besluitvaardigheid, proactieve houding, kwaliteitsgerichtheid en sterke klantgerichtheid.

Wat krijg jij ervoor terug

Een uitdagende fulltime baan met een bruto salaris tussen de €3.400,00 en €4.200,00 euro per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
27 vakantiedagen en 13 adv dagen;
Een bonusregeling;
Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Vragen
Wil je werken bij een dynamische organisatie die volop bezig is met ontwikkelen? Solliciteer dan meteen! Meer weten over de functie? Neem contact op met Arjan Schuurman (Head of Quality) op 06-43559719. Vragen over de procedure? Bel of app met Anouk Brouwer (Recruiter) op 06-28809710.
NB. Wij hanteren een eigen verklaring omtrent gedrag welke we je vragen te ondertekenen vóór indiensttreding.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 10-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...