Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Building the present, creating the future

Ben jij iemand met een grote passie voor data analyse? En weet jij data zodanig te presenteren dat iedereen begrijpt wat er staat? Dan hebben wij bij BAM een mooie uitdaging voor jou als Data Analist.

Jouw missie

Als Data Analist bij BAM ga je aan de slag met data die voortkomt uit onze nieuwe innovaties en producten Je bent bijvoorbeeld de ene dag bezig met het bouwen van een dashboard waarin informatie staat over de status van assets langs de weg, deze informatie heeft de Data Scientist aan de hand van algoritmes binnengekregen. De andere dag haal je samen met de business consultant de klantvraag boven tafel en ontsluit je een SQL database zodat deze ook bruikbaar is voor de klant. Je weet als geen ander hoe je data moet visualiseren en kan de klant adviseren in wat wel en niet mogelijk is.

Wat Je Gaat Doen
 • Je identificeert de vraag vanuit de klant en kan de vraag goed omzetten in een overzichtelijk dashboard met de juiste grafieken;
 • Je ontsluit de data uit grote SQL databases naar een format die de klant kan gebruiken;
 • Je koppelt data uit het dashboard aan een GIS omgeving.
Waar je aan kan denken bij Asset Management? De afdeling is bezig met het inzetten van het herkennen van corrosie op staalconstructies, of bijvoorbeeld predictive modelling om slimmer onderhoud te plegen op bruggen of pompinstallaties. Met de heldere visuele presentatie in de door jouw gebouwde dashboards, lever je echt een dienst aan onze (interne) klanten en opdrachtgevers. Je werkt met een roadmap, maar hebt nog heel veel ruimte voor nieuwe inbreng en ontwikkelingen.

Nieuwsgierig waar jij je bij BAM mee bezig gaat houden? Bekijk hier hoe wij de huidige infrastructuur beter benutten met AI.

Wat breng je mee?
 • Je hebt analytisch denkvermogen, je weet de klantvraag om te zetten in een inzichtelijk dashboard;
 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van programmeertalen, zoals SQL, R en Python
 • Microsoft Azure en Power BI kennen voor jou geen geheimen;
 • Heb je ervaring met GIS? Dan is dat een pré.
Wat kun je van ons verwachten?
 • Een veelzijdige functie met veel uitdaging en ruimte voor eigen inbreng;
 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Bouw en Infra cao), waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen + 15 atv-dagen per kalenderjaar;
 • Laptop en iPhone;
 • Bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en collectieve zorgverzekering;
 • Perspectief en ontwikkeling. Bij BAM zijn er volop mogelijkheden om door te groeien. Daarnaast hebben wij onze BAM Learning voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie;
 • Kortingen op: Microsoft Office, mobiele telefonie, privéverzekeringen (auto, woning, inboedel et cetera) en via Homestudios: woonwinkelartikelen, keukenapparatuur en HP store.
Jouw werkomgeving

Collega’s omschrijven het team als start-up binnen een corporate. Je bent bezig met mooie innovaties, daar ben je als data analist onderdeel van. Je komt te werken in een competence team dat zal bestaan uit ongeveer zeven personen. Je werkt daarnaast nauw samen met de product owners, scrum masters en de busines.

Wie zijn wij?

BAM Infra is gespecialiseerd in integrale oplossingen voor de realisatie van complexe opdrachten alsmede kleinschalige projecten in de civiele bouw en de wegenbouw. BAM Infra beheerst het totale proces van conceptontwikkeling, ontwerp en bouw tot en met financiering, onderhoud, beheer en exploitatie. Wij beschikken over een nationaal, regionaal en specialistisch opgebouwde organisatie. BAM Infra biedt meerwaarde aan opdrachtgevers door duurzame oplossingen te bieden en hoogwaardige prestaties te leveren.

Het recruitment proces

Nadat wij jouw officiële sollicitatie hebben ontvangen ziet het (globale) proces er als volgt uit;
 • Screening van jouw cv/motivatie
 • Uitnodiging voor een online of fysieke eerste kennismaking.
 • Ben jij en zijn wij enthousiast na het eerste gesprek dan volgt een online assessment
 • Na het assessment is er een telefonische afspraak om jouw onderbouwing te vernemen op het assessment.
 • Na een positieve uitkomst volgt een 2e gesprek.
Functie-eisen

gebruiken, ontwerp, analyse, analytisch, beheer, klanten, modelling, wegenbouw, learning, sql, microsoft azure, power bi, gespecialiseerd, dashboard, staalconstructies, visualiseren, kennismaking, grafieken, omgeving, presentatie, programmeertalen, python, onderhoud, inzichtelijk, keukenapparatuur, lever, mobiele telefonie, groeien, kennisoverdracht, bouw, projecten, financiering, civiele bouw, product, realisatie, mogelijkheden, corrosie, database, proces, conceptontwikkeling, databases, ontwikkeling, gis, gesprek, recruitment, Senior Researcher, Decision Scientist, Research Scientist & Data Analyst, Senior Research & Data Analyst, Junior Researcher, Research Associate & Data Analyst, Research Associate - Data Scientist, Junior Research & Data Analyst, Senior Statistician, Statistical Data Analyst

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...