Data- en Webanalist

Univé

View: 146

Update day: 20-02-2024

Location: Zwolle Overijssel

Category: Civil / Construction Sales

Industry: Verzekeringen

Salary: €66.421 per jaar

Loading ...

Job content

Wij zijn ervan overtuigd dat data dé sleutel van succes is binnen onze commerciële organisatie. Niet alleen voor onze verkoop maar ook voor onze service én vernieuwing (innovatie)! Customer Journeys doorspekt met data is wat wij willen, data- en webabalyses de weg ernaar toe! Ben jij hier ook van overtuigd?
Ben jij de Data- en webanalist die echt waarde toevoegt door het ontwikkelen van inzichten die bijdragen aan verbeterde klantbeleving? Kun jij de organisatie helpen met jouw kennis van data analyse, data science en van de markt en vind je het leuk om in teamverband jouw bijdrage te leveren?

Als Data- en webanalist analyseer je interne en externe data en kom je tot verrassende inzichten die je onderbouwt met jouw deskundigheid en advies. Deze inzichten vertaal je ricting customer journeys die zowel de verkoop als servicekant van ons bedrijf zal helpen excelleren. Jij hebt kennis van de online maar ook de offline kanalen om dergelijke acties te kunnen activeren. En o.b.v. inzichten vind je het leuk om samen met je collega’s verbeteringen te implementeren.

We vragen veel van je. Maar we hebben je ook veel te bieden. Het salaris is maximaal € 66.421,00per jaar op basis van een 38-urige werkweek (inclusief vakantiegeld, een dertiende maand en exclusief variabele beloning). Een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie voor 32 - 40 uur per week.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rijtje:
 • je krijgt een prima salaris, afhankelijk van je opleiding, ervaring en competenties;
 • 13e maand;
 • Variabele Collectieve Prestatie Beloning van maximaal 9% van het jaarsalaris;
 • arbeidsvoorwaardenkeuzesysteem: tijd voor geld of geld voor tijd;
 • 26 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek;
 • goede studiekostenregeling;
 • prima pensioenvoorziening;
 • reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
 • en natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen bij Univé.

De afdeling Digitale Verkoop en Vernieuwing heeft een fijne werkplek in Zwolle, vlakbij het station en met gratis parkeren. Uiteraard is thuiswerken of werken in 1 van onze andere vestigingen ook zeker mogelijk.

Het mooie van Univé? Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis,
de cultuur, het ontstaan, de betrokkenheid.Dat is samenwerken. Een coöperatie zijn zonder winstoogmerk. Supporter van Sport zijn.Een 9 voor klantvriendelijkheid krijgen en een Great PlacetoWork zijn.Wij richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is. Coöperatie Univé bestaat uit diverse onderdelen, waaronder Univé Schade, Univé Rechtshulp, verschillende ondersteunende afdelingen en acht verschillende Regionale Univé’s, zodat we op landelijk én lokaal niveau altijd dichtbij onze klanten zijn. Bij Univé ontwikkelen we samen continu nieuwe producten, diensten én onszelf.Alles voor onze klanten. Dat is het mooie van Univé.Kom jij ons versterken?

Je gaat werken op de afdeling Marketing & Services binnen Commercie. Deze afdeling heeft als belangrijkste doel om waarde toe te voegen voor de klant en houdt zich o.a. bezig met landelijke campagnes, het optimaliseren van de klantreis en het genereren van klantinzichten. Binnen Marketing & Services maak je onderdeel uit van een team met Marketeers, Customer Experience experts en Data Scientists waarin je jouw kennis deelt en nieuwe deskundigheid op doet, zodat jouw marktwaarde hoog blijft en je optimaal kan blijven bijdragen aan de doelstellingen van Univé.

Jij kunt je goed verplaatsen in verschillende doelgroepen en weet dan ook als geen ander waar het voor onze klanten aan ontbreekt. Jij combineert data tot inzichten en vindt het fijn om in teamverband tot resultaten te komen. Je kunt ideeën vertalen naar concrete acties. Jij werkt klantgericht en pro-actief, dit betekent dat je op eigen initiatief meedenkt met de klant en op eigen initiatief met gepaste voorstellen komt voor de behoefte van je stakeholders. Je hebt een sterk analytisch vermogen, je begrijpt de essentie van complexe vraagstukken en weet verbanden te leggen tussen gegevens. Je betrekt en ondersteunt anderen bij het nadenken over vraagstukken en de analyse hiervan. Daarnaast ben je communicatief vaardig en weet je complexe zaken helder over te brengen, afgestemd op jouw contacten van verschillend niveau.

Verder vinden we het belangrijk dat je:
 • HBO/WO werk- en denkniveau hebt met een relevante vakgerichte opleiding;
 • makkelijk contact maakt;
 • mee wilt bouwen aan winnende teams;
 • bent gevorderd in SQL;
 • weet R of Python te gebruiken in data analyse;
 • ervaring hebt met Power BI voor het maken van dashboards;
 • analytisch bent en analyses kunt omzetten in korte termijnacties en langetermijnstrategieën;
 • het leuk vindt om met en voor onze klanten te werken, zowel intern als extern.

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Michiel Koelman, corporate recruiter, via recruitment@unive.nl of telefonisch via 06-23 52 18 54.

Bijzonderheden
Een screening en eventueel assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden en over werken bij Univé vind je op: unive.nl/werkenbij

Let op: je krijgt altijd automatisch een ontvangstbevestiging via de mail. Krijg je deze bevestiging niet binnen 24 uur, neem dan even contact met ons op.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 05-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...