Job type: Parttime

Salary: €12,27 per uur

Loading ...

Job content

Wat ga je doen

De afdeling hematologie van het Amsterdam UMC, locatie AMC en VUMC behandelt patiënten met hematologische maligniteiten en aangeboren bloedziekten. Een van de (curatieve) behandelingen die wij hierbij toepassen, is stamceltransplantatie. Binnen het transplantatieteam zijn we op zoek naar een datamanager die voor ons gegevens verzamelt en analyseert om de medisch inhoudelijke kwaliteit van de behandeling inzichtelijk te hebben. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van medische gegevens en het verwerken van deze gegevens in een database van de afdeling. Tevens verwerk je dit in een internationale database van de EBMT (European Bone Marrow Transplant). De gegevens verzamel je voornamelijk uit het elektronische medische dossier binnen het Amsterdamumc. Tevens heb je contact met onze consultziekenhuizen om ook via hun gegevens te verzamelen. Het hebben of het verkrijgen van kennis gericht op hematologische aandoeningen en behandelingen is hierbij belangrijk. Samen met de hematologen van het transplantatieteam analyseer je de gegevens en presenteer je ze tijdens een jaarlijkse bespreking. Je bent de vraagbaak voor de afdeling over informatie uit de database. Het is hierbij belangrijk dat je kennis hebt of verkrijgt van Acces en SPSS. Gericht op de alliantie tussen AMC en VUMC werk je samen met de collega’s van beide instituten.

Wat we van je verwachten

  • Begin tweedejaars medisch student, biomedische wetenschappen, gezondheid en leven of gezondheidswetenschappen.
  • circa 8 uur per week beschikbaar.

Waar ga je werken

De afdeling hematologie van het Amsterdam UMC, locatie AMC en VUMC behandelt patiënten met hematologische maligniteiten en aangeboren bloedziekten. Een van de (curatieve) behandelingen die wij hierbij toepassen, is stamceltransplantatie.

Meer weten over werken bij AMR? Kijk op https://werkenbijamc.nl/werken-bij-amr/.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris bedraagt € 12,27 bruto per uur (conform schaal 4.0 CAO UMC).
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
  • Wij bieden in eerste instantie een contract voor 6 maanden voor circa 8 uur per week met uitzicht op verlenging.
  • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft Amsterdam UMC, locatie AMC ook voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
  • Pensioen wordt opgebouwd bij BeFrank.

Verder:

  • Flexibele indeling van je uren.
  • Een goede manier om je onderzoek vaardigheden uit te breiden.
  • Verkrijgen van kennis gericht op Acces database en SPSS.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op https://werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden-amr/.

Amsterdam UMC heeft een open cultuur. Dit betekent dat wij hopen dat iedereen zich welkom voelt bij onze organisatie en dat wij streven naar het bieden van gelijke kansen aan iedereen. Wij nodigen dan ook alle geïnteresseerden van harte uit om te reageren op deze vacature.

Laten we kennis maken

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop ‘solliciteren’ op deze pagina.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Bernadette Odijk (Kwaliteit coördinator), via b.m.odijk@amsterdamumc.nl.

Wij zien uit naar onze kennismaking!

LET OP: In verband met de bestuurlijke fusie tussen AMC en VUmc, geldt voor deze vacature dat medewerkers van AMC én VUmc plaatsnemen in de selectiecommissie. Door jouw sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw CV en Motivatiebrief door AMC ook gedeeld worden met (de bij de behandeling van deze vacature betrokken medewerkers van) VUmc en zij dus inzage hebben in de door jou opgestuurde persoonsgegevens.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...