Loading ...

Job content

Ben jij een derdejaars student die een opleiding Marketing, Communicatie of Bedrijfskunde volgt? Vind je het leuk om bezig te zijn met de recente trends en marktontwikkelingen? En ben je nog op zoek naar een meewerkstage? Dan is dit mediabedrijf uit de regio van Amsterdam een mooie mogelijkheid voor jou! Iets voor jou? Stuur ons dan je CV!

Dit grote mediabedrijf in Hoofddorp zorgt voor de media voor onder andere grote merken in Nederland. Het team achter dit bedrijf is ontzettend aan het groeien en nog opzoek naar een derdejaars stagiair die hen komt helpen op het gebied van Campagnes en Branding.

Als meewerk stagiair ga jij ondersteuning bieden aan de Campagne Manager. Hierbij hoort dat je de campagneplanning bewaakt en continu op de hoogte bent van de trends en marktontwikkelingen. Ook krijg je de kans aan de slag te gaan met de processen en waarborg je de kwaliteit van de uitingen en advertenties. Je gaat met het campagneteam werken aan de campagnekalender en acties gedurende je stageperiode.

Ook kun je werken aan de operationele werkzaamheden die ervoor zorgen dat de campagnes goed verlopen. Hierbij kun je denken aan het bijhouden van planningen en het opmaken van uitingen en product pagina’s.

Als stagiair krijg je dus veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen dit ervaren team. Je zult tijdens je stage goede begeleiding krijgen en er hangt een informele sfeer.

Vacaturenummer: 11268

Dit bedrijf is een van de grootste mediabedrijven in Nederland. Ze hebben bekende en interessante merken in hun portfolio, zowel online als offline. Binnen de organisatie is goede begeleiding aanwezig en krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een professionele en dynamische omgeving, waar je veel kunt leren!
Je kan per direct beginnen aan deze 3e-jaars stage.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een stageplek of startersfunctie? Schrijf je in bij StageMax via www.stagemax.nl.

HBO en WO

0 years
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...