Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Als diëtist bij het St. Antonius Ziekenhuis ben je een belangrijke schakel in de beste zorg voor onze patiënten. De afdeling Diëtetiek zoekt per 1 januari 2022 een enthousiaste collega voor 0-24 uur per week voor onze locatie Utrecht. Heb jij affiniteit met de ouderendoelgroep en weet je je patiënten te motiveren? Dan verwelkomen we je graag als onze nieuwe collega.
Binnen onze de afdeling Diëtetiek verleen je voedings- en dieetadviezen aan zowel poliklinische als klinische patiënten. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van voorlichtingsmateriaal en je neemt deel aan multidisciplinaire besprekingen. De diëtisten van de afdeling Diëtetiek zijn werkzaam op de locaties Nieuwegein, Utrecht, poli Utrecht Overvecht en poli Woerden. Jij werkt voornamelijk op de afdeling traumageriatrie in Utrecht, bij voorkeur op de maandag, woensdag en donderdag.

Onze afdeling
Vanuit ons diëtetiekteam werk je op de afdeling traumageriatrie. In ons ziekenhuis staat continu verbeteren hoog in het vaandel. Daarom vindt er twee keer per week een multidisciplinair overleg plaats waarbij jouw inbreng zeer wordt gewaardeerd. Daarnaast vinden we het op deze afdeling heel belangrijk dat we kijken naar wat er voor onze patiënten mogelijk is. Daarom is het een vast onderdeel van de dieetbehandeling (mits corona het toelaat) dat onze kwetsbaarste ouderen gezamenlijk lunchen met een lekkere snack. Dit bevordert de voedingsinname en wordt door de ouderen als een feest ervaren.
  • een afwisselende baan in een fijn team met prettige collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan;
  • een brutomaandsalaris van €4.227,-bij een 36-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (FWG 55, cao ziekenhuizen);
  • een 13e maand, een persoonlijk levensfase budget, bijvoorbeeld in te zetten voor ouderschapsverlof en een collectieve pensioenregeling, waarvan het St. Antonius Ziekenhuis 50% voor haar rekening neemt;
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waaronder korting op sporten, een fietsregeling, nieuwe schoenen en een nieuwe laptop of mobiel;
  • volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding, zodat je jouw roeping zo lang mogelijk kan blijven uitoefenen.
  • deelname aan ons carrièreportaal ‘Sterk in je Werk’ met interessante workshops en onlinetrainingen.

Samen zorgen voor de kwaliteit van leven, daar staan onze 6.000 betrokken medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis voor. Naast de beste patiëntenzorg staat innovatie en onderzoek centraal. We zijn niet voor niets een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. En dat stralen we ook graag uit door onze focus te leggen op continue verbetering van onze zorg. Denk aan de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker.
Je bent een zelfstandige en daadkrachtige diëtist die onze patiënten weet te motiveren en stimuleren. Je bent een prettige en flexibele collega met wie het prettig samenwerken is. Je geeft en ontvangt graag feedback om optimale zorg te kunnen verlenen aan onze patiënten.

Verder heb je:
  • een hbo-diploma Voeding en Diëtetiek;
  • ervaring in het ziekenhuis en ervaring op het gebied van (trauma)geriatrie (pre);
  • goede computervaardigheden en bij voorkeur ervaring met het werken in een elektronisch patiëntendossier (Epic).

Wil je graag meer weten over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Jolanda van Asch of Femke Corbière, diëtisten, 088-3207800. Zij hebben alle details en vertellen je graag meer.

Sollicitatie
Ben je enthousiast over deze functie? Dan ontvangen wij graag voor 12 december 2021jouw cv en gemotiveerde brief via de onderstaande solliciteerbutton. Je hoort z.s.m. of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek op 14 december a.s. We vragen je alvast rekening te houden met deze datum in je agenda.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...